2777
2789

اگه همه  نمی ریزن سرم و ناسزا نمیگن به من : که حسودی و از این حرفا .........

من باید بگم بله

یک ضرب المثل انگلیسی هست که میگه مرد خوب اونی است که تا حالا لو نرفته 

خدایا به جهت نعمت های بسیاری که به من دادی از تو سپاسگزارم https://harfeto.timefriend.net/16294449164816

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
همه لنگه همن مرد خوب اصن نداریم همزمان دوس دارن با چند نفر باشن از زمان های خیلی قدیمم همینطور بوده ...

شاید اطرافیان شما اینجور باشن. من تو اطرافم مردهایی رو دیدم که از قبل انقلاب عاشق همسر میگرنی با پوشش فراوانشون بودن. و سه تا منشی لخت و پتی رو نگاه هم نمیکردن.

از این ادم ها اطراف من فراوانند

و اگه پست هام رو خونده باشین من از اون خانم های فوق حساس هستم که همه رمز و چت همسرم دستمه! 

شکر خدا سن ازدواجمم پایین نیست.

توی این مدت طولانی هیچی ندیدم 

ان شاالله همین طور هم ادامه پیدا میکنه.

هم شامه تیز من

هم زندگی صاف و پاک همسرم

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
آره خدایی ولی خیلی کم هستن همچین مردهایی متاسفانه

خوب ماها باید خداشناس تربیت کنیم.

بچه هام با معلم شون رفته بودن اردو

میگفتن مامان معلم مون زاویه ۴۵ درجه رو رعایت میکرد.

گفتم یعنی چی

گفت اصلا نگاه نامحرم نمیکرد.

خوب بیچاره ها نگاه کنن اذیت میشن. ما هم قطعا باید آزززززاد باشیم تو پوشش!!!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
اره...دقت کردید یه زن چقدر راحت هست وقتی مرد سرشو پایین بندازه دیگه معذب نیس.. مثلاً وقتی فروشنده ل ...

آره من برای همسرم همیشه تعریف میکنم که فلان فروشنده نگاه نمیکنه...

اصلا مشتری ثابت میشم😁

با خانم هاشون هستن چشم هاشون رو زمین حالا یه بار تنها برو دنبالش ببین چم هاش رو زمین

اخه مساله اینه که همسرانمون رو بیرون می بینن

میان میگن بابا شوهر تو که سرش رو بالا نمیکنه. نخوره تو دیوار!

یا از کنارش رد شدیم ندید

یا نشناخت!

والا من همسر دارم ..‌پدر دارم..‌پدر شوهر دارم ..برادر و برادر شوهر دارم ...این همه سال حتی یکبار هم ...

ما یه فامیل داریم

بیچاره واقعا زنش به ستوه اورده اش

ولی این با اینکه دختر مدیر شرکتشون خیلی هم خوب و ناز و از طرف پدره یعنی رییس شرکت هم پیشنهاد دامادی بهش شده بود و هر روز ظهر ناهار دختر خانم این آقا رو دعوت میکرد به دست پختش و ....

و خانم این آقا دنبال طلا و مهمونی بازی بود و هیچ ناهار و شامی در کار نبود!

ولی اون مرد پاک موند

محل کارشم عوض شد!

نمیدونم چطور حکم به ناپاکی کل مردها میدن‌

پدربزرگم با اینکه حدودا ۱۰۰ سال رو دارن

هنوز به مادربزرگم میگن خاااانوم😍

جوریکه وقتی همسرم روابط اینها رو دید گفت عجب مامان بزرگتون لوس بابا بزرگن!😁

یعنی یه چیز خااااصی... 

هم سن بالا داریم تو این ماجرا

هم سن پایین

هم میانسال

تا وقتی مادرها شیر پاک بدن

پدرها رزق پاک بیارن

و اصل زندگی باشه خدا و دستوراتش، 

بچه ها موحدند و مراقب رفتارهاشون

این رفتارها چه در مقابل جامعه چه در مقابل خدا چه در مقابل خودشون و محیط اطرافشون، همه بر اساس احکام الهیه

این ادم‌ها فطرتی ترند، با محبت تر و دلسوزترند.

زندگی هاشون بی سر و صداست...

قصدشون فقط رضای خداست.‌ زن و بچه دوستند. به وقتش هم همه چیز رو در راه خدا رها میکنند و شهید میشن... یا شهید پرور میشن.

من چادری ام و پوششم رو خیلی رعایت میکنم ولی جلوی دیگران رو نمیشه گرفت 

چرا نمیشه؟ لزوما چادر نه

ولی پوشش در حد عرف یک‌ انسان باید باب بشه.

چرا قبل از با انسانیت من برخورد داشته باشن با جنسیتم باید برخورد داشته باشن تو جامعه؟

چرا لوندی و دلبری کردن اومده در ملاء عام

اگه مردی که این تصاویر رو داره می بینه

👈🏼متاهل باشه  و بتونه هضم کنه به هر حال انتظارش از همسرش بالا میره. همسری که احتمال قوی مدارای اقتصادی میکنه، بچه داره و کلی کار به لحاظ نظافت منزل و ...

اگه مرد توان هضم موضوع رو نداشته باشه نتیجه اش میشه خیانت

و این‌میشه ظلم به اون زن.

اگر پسر باشه

و سن ازدواجش رسیده یا نرسیده باشه در هر حال احساس نیاز میکنه

و چطور خودش رو آروم میکنه؟ با این دختر چند وقتی، با اون دختر چند وقتی ... 

نتیجه اش میشه تاپیک هایی با این عنوان "چطور دوست پسر خود را همسر خود کنیم!"

حتی یه سری مرد نما پیدا میشن که راحت تج اوز میکنن... میخواد اون طرف بچه باشه میخواد نباشه میخواد زن باشه میخواد نباشه.

ماها هر قدر بازتر و جن.سی تر توی جامعه حاضر بشیم

تبعات بیشتری دامن زندگی خودمون و اطرافیانمون رو میگیره.

و این رو هم‌جنسانمون به اسم محدودیت و آزادی، عَلَمی کردن بر سر آرامش جامعه و تیشه ای به جان بنیان خانواده!

من نمیدنم پدر شوهرم ادم نماز خون وموجهی بود ومادر شوهرم هم همینطور حتی پدر شوهرم همیشه خمس وزکات پرداخت میکرد ولی نمیدونم چرا پسراش همشون گند از اب درومدن حتی با زن شوهر دار هم زنا میکنن بااینکه همه میدونن ولی دست بردار نیستن