2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دارم دق میکنم نزدیک ی هفتس نمتونم ب نماز شب بلند شم نماز صبحمم ی ساعت بعد اذون میخونم  ‌چر اای ...

ان شاءالله درست میشه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
دارم دق میکنم نزدیک ی هفتس نمتونم ب نماز شب بلند شم نماز صبحمم ی ساعت بعد اذون میخونم  ‌چر اای ...

یکی اینکه باید نماز های واجبتو اول وقت بخونی ینی هرچقد بیشتر به نماز های واجبت توجه کنی بهتر میتونی واسه نماز شب بیدار شی و اینکه گناهانمون مانع میشه واسه خوندن نماز شب و بیدار شدنش استغفار هم زیاد بگو انشاالله خدا هممون روببخشه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ترو خدا واسم دعا کنید حال دلم اصلا خوب نیس؟احساس میکنم از خدا دور شدم احساس میکنم هر عملی انجام میدم ...

خانم گل از کجا میدونی قبول نمیشه؟ خدا خیلی مهربان و بخشنده است قبول میکنه ازت نیتت خالص برای خودش باشه قبول میکنه ان شاءالله🌻 

چله مراقبه اعمال بگیر ، زیارت عاشورا بخون حال دلت بهتر بشه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
 یکی اینکه باید نماز های واجبتو اول وقت بخونی ینی هرچقد بیشتر به نماز های واجبت توجه کنی بهتر م ...

تا اونجایی ک یادمه سعی کردم نمازهای واجبم ب وق باشه، آخ چ گناهی انجام دادم ک خدا ای توفیق رو ازم گرفته. مغزم هنگ کرده. هرچ فکر میکنم..... 

نمدونم بخدا 😔😔😔

ترو خدا واسم دعا کنید 😔😔😔

یعنی الان خداییش کافر حساب میشم ؟:/

مهربان جان میتونه با توکل به خدا شروع کنه هرکس که ترک کرده نماز و و عاشق بشه عاشق کسی که هیچ وقت تنهامون نمیزاره از همه حتی خودمون برامون دلسوزتره 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ