2777
2789
عنوان

حال روحیم بده

250 بازدید | 32 پست

نمیدونم چرا  همش انرژی منفی ام ، فکرای بد به سرم میاد با اینکه دغدغه خاصی ندارم ولی نمیتونم اونجوری که خوبه  زندگی کنم و ضعیفم، و میترسم این موضوع رو با کسی در میون بذارم 

منم مثل توعم خداروشکرخیلی زندگیم خوبه وهیچ مشکلی هم ندارم اماهمش فکرای منفی میادتوسرم... ب نظرم ماتنهایه چیزکم داریم اونم وجودخداتوزندگیمونه مابایدبرای این زندگی ازخداسپاسگذارباشیم ومیتونیم بارازونیازوتوکل ب اون حال روحیمون روخوب کنیم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم همینطور از رو فشار همش برنامه فال حافظ نصب میکنم امشب فال بد برام اومد تقصیر خودمه انقدر انرژی م ...

واقعاااا ب فال حافظ اعتقادداری؟!! //بیخیال باباااا انقدرخرافه پرست نباش الان توی این دوره زمونه بعیده این تفکزات فقط خداونده ک سرنوشت انسان رومیدونه ولااااغیر

چقدرمادیونه ایم الکی الکی حال خودمونوبدمیکنیم همیشه یکی ازدوستام بهم میگ خب ب جای فکرمنفی مثبت فک کن

مغزمون ب این چیزا عادت کرده ب چیزای مثبت فک میکنم تا ۲ دقیقه حالم خوب میشه بعدش یهو ی چیز دیگه در میاد😐

واقعاااا ب فال حافظ اعتقادداری؟!! //بیخیال باباااا انقدرخرافه پرست نباش الان توی این دوره زمونه بعید ...

حالم بد بود رفتم گرفتم بدتر شد/:نوشته بود با این دنیا کاری نداری😐صدقه بدم یعنی؟