2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن همه یروزی میمیرن

اصلا درکش هم برام غیرممکنه بخوام با این فکر خودمو آروم کنم فقط فک میکنم با خودم میگم خدا چرا من چرا انقد زود منو ب این درد مبتلا کردی 

اصلا درکش هم برام غیرممکنه بخوام با این فکر خودمو آروم کنم فقط فک میکنم با خودم میگم خدا چرا من چرا ...

دیر یا زود‌این اتفاق میوفتاد عزیزم

تو‌زنده ای باید زندگی‌کنی 

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
به این فکر کن همه یروزی میمیرن

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

میدونم خییییلیی سخته ولی دنیا ارزش نداره که همش ناراحت باشیم و غصه بخوریم   

به چیزایی که خوشحالت میکنه فکر کن به اتفاق های خوب برای پدرت قرآن بخون و صلوات بفرست 

لطفا تاپیک های ختم قرآن منو تگ کنید💙🦋💙
دیر یا زود‌این اتفاق میوفتاد عزیزم تو‌زنده ای باید زندگی‌کنی 

باورتون میشه تقریبا زندگیمو تعطیل کردم اصلا میگم یعنی بعد پدرم من فلان کارو بکنم مگه میشه😭😭😭😭

این درد تا اخر عمر باهاته و کم نمیشه خیالت راحت من بعد پدر و مادرم یه جای قلبم خالی شد و جاشو یه حفره ی سیاه گرفت یادم میفته قلبم تیر میکشه😔😔

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

عزیزم دوماه خب معلومه هنوز خونه بوی پدر میده

خدا بیامرزه پدرتون رو

من سال ۶۸ از دستش دادم اردیبهشت میشه ۳۲ سال قبل هنوز هم دلتنگش هستم 

اگر مادرتون هستند خدا حفظشون کنه سعی کن قدر مادرت رو بیشتر از قبل بدونی

باورتون میشه تقریبا زندگیمو تعطیل کردم اصلا میگم یعنی بعد پدرم من فلان کارو بکنم مگه میشه😭😭😭😭

عزژزم پدرت اگه انروز فوت نیمکرد ۲۰‌سال دیکه‌فوت‌میکرد

این دردیه که همه ادما باید بکشن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اصلا درکش هم برام غیرممکنه بخوام با این فکر خودمو آروم کنم فقط فک میکنم با خودم میگم خدا چرا من چرا ...

اوه زوده خدا رحمتش کنه مادر من دوازده سال میشه هنوز اسمشو میارم اشکام بند نمیاد همه مخصوصا شوهرم مسخره میکنن منو میگن اه تو یه بارهم بدون گریه اسم مادرتو نمیاری انگار همین الان فوت شده