2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

136 بازدید | 8 پست

سلام من متولد ۷۹هستم و تا اول دبیرستان درس خوندم به انتخاب رشته نرسیدم بابام نزاشت درس بخونم الان که ازدواج کردم میخوام بخونم و شوهرم هم پشتمه به نظرتون میتونم بخونم و رشته خوبی بیارم من درسام متوسط بود ولی از وقتی ازدواج کردم کلاسایی که شرکت کردم فهمیدم ذهنم بهتر شده و با زرنگا در رقابت بودم حالا نمیدونم تو درسا دولتی  هم میتونم اینحور باشم یا نه ؟آیا موفق میشم یا نه؟

اره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتتتتتما میتونی..حتی شک هم نکن که نمیتونی.فقط کافیه بخوای..

دلم میخواد انقد بخونم شب روزم فقط درس باشه و پرستاری قبول بشم از این گرونیا خسته شدم بیچاره شوهرم دست تنها به هیوی نمیرسیم خدارو شکر 

دلم میخواد انقد بخونم شب روزم فقط درس باشه و پرستاری قبول بشم از این گرونیا خسته شدم بیچاره شوهرم دس ...

تازه ۲۱ سالته..خیلی وقت داری..تلاش خودتو بکن 

اما بایه برنامه ریزی آروم و دقیق پیش برو که خسته نشی..یکی از فامیلای ما یه لیسانس الکی گرفت کار گیرش نیومد..تو ۳۶ سالگی درس خوند و رفت رشته پرستاری‌..