2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

135 بازدید | 8 پست

سلام من متولد ۷۹هستم و تا اول دبیرستان درس خوندم به انتخاب رشته نرسیدم بابام نزاشت درس بخونم الان که ازدواج کردم میخوام بخونم و شوهرم هم پشتمه به نظرتون میتونم بخونم و رشته خوبی بیارم من درسام متوسط بود ولی از وقتی ازدواج کردم کلاسایی که شرکت کردم فهمیدم ذهنم بهتر شده و با زرنگا در رقابت بودم حالا نمیدونم تو درسا دولتی  هم میتونم اینحور باشم یا نه ؟آیا موفق میشم یا نه؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتتتتتما میتونی..حتی شک هم نکن که نمیتونی.فقط کافیه بخوای..

دلم میخواد انقد بخونم شب روزم فقط درس باشه و پرستاری قبول بشم از این گرونیا خسته شدم بیچاره شوهرم دست تنها به هیوی نمیرسیم خدارو شکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم میخواد انقد بخونم شب روزم فقط درس باشه و پرستاری قبول بشم از این گرونیا خسته شدم بیچاره شوهرم دس ...

تازه ۲۱ سالته..خیلی وقت داری..تلاش خودتو بکن 

اما بایه برنامه ریزی آروم و دقیق پیش برو که خسته نشی..یکی از فامیلای ما یه لیسانس الکی گرفت کار گیرش نیومد..تو ۳۶ سالگی درس خوند و رفت رشته پرستاری‌..

تازه ۲۱ سالته..خیلی وقت داری..تلاش خودتو بکن  اما بایه برنامه ریزی آروم و دقیق پیش برو که خسته ...

واقعا پس منم میتونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام نه تازه لاپاراسکوپی کردم دکتر گفت تا 15روز نزدیکی نداشه باش حالا منتظرم بعد این همه اینتظار بعد لاپارا حامله شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40