2777
2789

من خیلی خوبه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم میگه خیلی خوبه حالا خودم پیگر نشدم که چجوری هست ولی میگن نتیجه میده.انشالله که برا شما هم نتیجه بده❤😍

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
خوردی باردارشدی

اره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
خیلی عالیع بریز تو عسل بخور..مهصوصا بعد عز حمام و بع شوهرتم بده

بعد نیست چجوره

خدایا یه بچه سالم به منو شوهرم بده هرچی باشه دختریاپسرکافیه فقط سالم باشه
برا چی خوبه ؟چجوی باید مصرف کرد

برا تخمک گذاری و رشد فولیکول عالیه

از روز پاکی تا روز افدام روزی ی ق م خ بعدش ی ق غ خ عسل

اجی اسیبش کنم

چی؟؟