2777
2789
عنوان

چرا همه چی رو به خودشون میگیرن

107 بازدید | 4 پست

ی روز رفتم پیش زن داداشم تنها بود خونشونم ی شهر دیگس ی کاری داشتم موندم که خوب بود خوش گذشت بعدش من اومدم خونه باغمون با اینکه اصلاااا حوصله نداشتم گفت بمون گفتم نه مرسی دیگه برم اونجا شاید مامانینا سیزده بدر برنامه داشته باشن ( میدونستم اونم زیاد حال و حوصله که من بمونم رو نداره چون داداشمم نبودش) و کلا دو سه هفته پیش سر ی چیزایی تصمیم گرفتم کلا نمونم بجز ی نصف روزی اونم دو سه هفته ای ی بار یا با مامانمینا باشم 

بعدش گفت حوصلم سر میره منم میام خونه باغ

من خودم دم پریودیمه حال هیچی نداشتم برنامه خاصیم نبود خلاصه من همش خواب بودم الانم اون از من ناراحته که من چرا رفتن بیرون با مامانمینا نرفتم و یا همش خواب بودم بخدا خودم حالتای افسردگی دارم به اون ربطی نداره چطور بفهمونم که اون ناراحت نباشه؟

بهشم پیام دادم بعدش که خوش گذشت بیرون  و سبزده بدر من خیلی خسته بودم و خوابم بهم ریخته بود نتونستم بیام بعد خییییییلی سرد جوابمو داد چهار دقه تایپ کرذ و پاک کرد اخرش نوشت ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان