2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید

134 بازدید | 24 پست

پسرم دوسالشه عادت داشت وقتی میرفتیم بیرون دستشو میگرفتیم خودشو از دست اویزون میکرد که ولش کنیم مچش تق تق صدا میداد امشب اومد بلندش کنم دستشو ک گرفتم زد زیر گریه الان دست بهش میخوره گریه میکنه و حرصی میشه نمیتونم بش دست بزنم توروخدا کمکم کنید یه ربعه گریش بند نیومده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید در رفته یا مو برداشته

اگه میتونی ببر دکتر الان ...یا نهایت فردا صبح ببرش دیگه...الانم اگه میتونی دستشو یه باندی چیزی ببند که حرکت نده بیشتر آسیب نبینه

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

احتمالا در رفته ببر بیمارستان عکس میگیره زنگ میزنن دکتر میاد جا میندازه راحته و بچه آروم میگیره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دست بچه رو هیچ وقت نباید از کف یا مچ بگیری همیشه از ۵ سانت بالای مچ

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه هیچ علامتی نداره 

اونقت درد کرده یا رگ به رگ شده اگه نگران هستین فردا یه شکسته بندی یا دکتر ببرش خیالت اسوده شه ایشا الله چیزی نیست کاش نسکن میدادی تا فردا ببریش دکتر 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی