2777
2789
عنوان

بچه دوم

196 بازدید | 21 پست

چرا از این بلاتکلیفی در نمیام من ‌.با خودم کنار اومده بودم با تک فرزندی بچم .گفتم سعی میکنم برای همین یکی رفاه بیشتری تامین کنم ‌و...

دخترم ۶سالشه خودم ۲۷.شوهرم ۳۹.وضع مالی متوسط.

از وقتی آزاده نامداری فوت کرده همش فکر میکنم اگه دخترم مجرد باشه من بمیرم تنهایی چی کنه ‌؟ 

از فکرش در نمیام .دارم دیوونه میشم.چی کنم .شما ک تک فرزندی رو انتخاب کردین به این چیزا فکر نمیکنین ؟

ه

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهارمی رو باردارم ، 2تا دیگه هم میخوام تک فرزندی بدترین ضربه رو به بچه میزنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

راستی اسی کار درستی میکنی تک فرزندی با این وضعیت مملکت عالیه...والا یکی بیار همه آرزوهاشو برآورده کن تا اینکه حسرت به دل آرزوهاش بمونه

به تخیلات بقیه هم گوش نده

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏

واقعا ؟ میتونم بپرسم شغل همسرتون یا خودتون چیه ؟ از آینده اقتصادی چندتا بچه نترسیدین ؟

باورم نمیشه

بچه هاتون سخت نیستن؟ بدقلق نیستن؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خودتون شرایطتون چجوری ؟ چند تا بچه دارین .؟ چرا محالفین‌؟

از لحاظ اقتتصلدی خوبیم

درسته الان تو قرض و قسط هستیم ولی خب خونه گرفیم

مخالفم چون از اون موقع ک دومی اومده، اصلا میگم اگه نبود اولی چجوری بزرگ میشد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

واقعا ؟ میتونم بپرسم شغل همسرتون یا خودتون چیه ؟ از آینده اقتصادی چندتا بچه نترسیدین ؟

کار چاپ شریکه با برادراش تو چاپخونه از خودشونه ، خودمم خونه دار، نه خداروشکر مالی مشکلی نداریم  وگرنه حماقته با این اوضاع اقتصادی بچه دار شدن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته