2777
2789
عنوان

امام رضا 🙏💞

69 بازدید | 5 پست

آمدم ای شاه پناهم بده                                                     خط امانی ز گناهم بده

ای حرمت ملجاء درماندگان                                                 دور مران از در و راهم بده

لایق وصل تو که من نیستم                                                اذن به یک لحظه نگاهم بده

لشکر شیطان به کمین من است                                        بی کسم ای شاه پناهم بده

در شب اول که نهندم به قبر                                               نور بدان شام سیاهم بده

ای که عطابخش همه عالمی

جمله حاجات مرا هم بده

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موهام سیخ شد خدایا ی روز میاد برم حرم 😞😞😞

دوتایی با شوهرم بریم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
موهام سیخ شد خدایا ی روز میاد برم حرم 😞😞😞 دوتایی با شوهرم بریم

ان شالله 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
2790
2778
2791
2779
2792