2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 144 پست

من پارسال مثل شما شدم

انتظار نداشتم فهمیدم باردارم

با کلی بدهی و قرض و بدبختی دست و پنجه نرم می‌کردیم

شوهرم شهرستان بود خودمم توی شهربه این بزرگی تنها زندگی میکردم با یه بچه سه ساله فقط هفته ی یه شب شوهرم می‌آمد پیشمون

خلاصه وقتی فهمیدم خیلی دپرس شدم

اما تقریبا بعد یه ماه باهاش کنار اومدم

حال و روزمون بهتر شد یکم از اون وضعیت مالی در اومدیم انگار هنوز نیومده روزی مون بیشتر شده بود

ولی متاسفانه هفته ی هشتم سقط شد 

فهمیدم از ناشکری های که کردیم خدا تقاصمون داد🥺🥺🥺

توام ناشکری نکن آبجی خدا بچه رو بده روزیشم میده نماز شکر بخون

صدقه م رد کن انشالله ناشکری هات خدا ببخش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره گلم  

نباید نی نی یارو تگ میکردی... آخه من چی گفتم یعنی من گفتم سقط کن... اسی فوری میره سقط میکنه 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
چه راحت فرمان سقط صادر میکنی فکر میکنی الکیه؟

اسی خودش عقل داره. خانوم.... به حرفه منو شما نیست 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
اگه وصع مالیشون بدتر بشه و اون بچه تو فقر بزرگ شه شما میای جوابشو میدی؟اینا همه احتماله شایدم بعدش ح ...

شما زندگی اکثر بزرگان رو که بخونی تو فقر بزرگ شدن پس لزوما هر کی فقیره زندگیش به فنا نمیره

همه اینا احتمالاته

ممکن هم هست بچه بیاد و وضعشون هم خوب شه

اما همه چی به وضع مالی نیست

مطمئن باش بچه ای که تو رفاه بزرگ شه شخصیت مخرب تری پیدا میکنه

اونقدر هم بد نیس که بچه طعم سختی رو ولو به مقدار کم بچشه وگر نه میشه همین بچه های لوس و از دماغ فیل افتاده که می بینیم

در ضمن سقط در هر حال گناهه

وضع بد مالی مجوز نیس

در ضمنِ ضمن اینکه بچه ای که سقط شه روز قیامت جلوی پدر و مادر رو میگیره

چون جنین از همون ابتدای تشکیل برای بقا اومده

و اجازه نداریم بکشیمش

دوستی داشتم که وضعیت زندگیش مثل شما بود همسرش بیکار شده بود از نظر مالی بد بودن اونم ناخواسته باردار شد دودل بود اما خدالطفتشو شامل حالش کرد الان الحمدلله اوضاعشون خوبه بچه با خودش برکت میاره برا دوستم که اینطور بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
نباید نی نی یارو تگ میکردی... آخه من چی گفتم یعنی من گفتم سقط کن... اسی فوری میره سقط میکنه 

عزیزم شما هنوز تجربه ای تو موارد ناباروری نداری،ان شاالله که هیچوقتم نداشته باشی،اما یه درصد فک کن حرفت تاثیر بذاره میدونی اه اون بچه ب گردن توهم هست؟میدونی دعوت به قتل هست و این گناه کبیره ست؟ چرا اون دنیای خودمونو خراب کنیم سر زندگی دیگران اخه 

زندگی دیگران ب ما چه ک عاقبتمون جهنم شه واسشون 

خودشون یکاری کردن حالام مرد باشن وایسن پای بچشون

درسته اینجا نظر میدیم اما ما باید بتونیم مسولیت حرفایی که میزنیمو به عهده بگیریم

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
اگر به حرف ما نیست چرا این حرف رو بزبون آوردید 🤔

تا بخودش بیاد گاهی لازمه یه چیزایی و به آدما یادآوری کنی تا فرق بین خوب بد رو بدونن مطمعن باشین به حرف ما نیست 

بس کن دیگه 😒ن ک خیلی پیشنهاد قشنگی دادی هیم چسبیدی شعور.حرف.زدن.داشته.با#  

انسانیت_را_فراموش_نکنیم#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
عزیزم شما هنوز تجربه ای تو موارد ناباروری نداری،ان شاالله که هیچوقتم نداشته باشی،اما یه درصد فک کن ح ...

اسی جان عزیزم حالا ک به اعتقاد این خانوما.. شما به حرفم من گوش میدی بزارش ایشالا خوب بزرگ شه... ایشالا دکتر شه.... 

من پارسال مثل شما شدم انتظار نداشتم فهمیدم باردارم با کلی بدهی و قرض و بدبختی دست و پنجه نرم می‌کر ...

ناراحت نشی هاااا❤❤❤❤

خیلی گناه داره🤕🤕🤕🤕

همسایه مامانم بچه دومشو باردار بود

زنه همش به شوهر و مادرشوهرش میگفت

با آمپول اینا سقطش میکنم،هیچیم براش نخرید

همش میگفت نمیخوامش خدا چرا بمن داده

وااایییی نگم برات یه شب خواب بودن

مامانم تعریف میکنه میگه🤕

دیدیم ساعت ۲ نیمه شب آمبولانس اومد

شکم زنه خیلی بزرگ بود فکرکنم ۸ ماهش

بود... بچه تو شکمش خفه شد و مرد🥺🥺

وقتی برای آخرین بار بچه رو دید که دفن کنن