2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 4201 بازدید | 53 پست
قربونت برم عزیزم آره بخدا مهم اخلاقه اخلاقش واقعا اوکیه واس همین دیگه زیاد گیر ندادم

اره واقعا من هم رو اون تعداد مشکلی ندارم اما ایشون اصلا بالا نیومد از ۱۴ و این منو خیلی ناراحت کرد...چطوری لشنا شدید با هم دوست بودید یا معرفی کردن ؟؟

اره واقعا من هم رو اون تعداد مشکلی ندارم اما ایشون اصلا بالا نیومد از ۱۴ و این منو خیلی ناراحت کرد.. ...

دوست شوهر خواهرم بود سه ماهه باهم درارتباطیم تا اوکی شدیم برای ازدواج،این گفت من نمیذارم سر این چیزا بهم بخوره یه جوری درستش میکنم تا اون حد دوست نداشته بهتر لیاقتت بالاس خودت دس کم نگیر 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یه چیزایی میگفت ادم شکاک و بد دل در صورتی ادم ۱۴ تا قبول میکنه که مثل دو تا رفیق باشن نه که اون ...

مرد شکاک اصلا بدرد نمیخوره حتی اگه ثروتمند ترین آدم باشه، اون آقا هم از زرنگیش بوده و ارزش شما رو از همین اولش پایین آورده بود

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
مرد شکاک اصلا بدرد نمیخوره حتی اگه ثروتمند ترین آدم باشه، اون آقا هم از زرنگیش بوده و ارزش شما رو از ...

بله دو نفر هستن با هم توافق میکنن رو مهریه دوستانه ولی ایشون فاز زرنگی داشت و ابن منو اذیت میکرد

از من بتو نصیحت یه زمان بعضیا انقد با ایمان بودن و اصلا بحث مهریه نمیکردن و خود دختر شیفته اعتقاد و ایمان طرف میشد و میگفت من اصلا ۵تا یا ۱۴ سکه بیشتر نمیخام.... این دوره زمونه پسرای ترسو و ضعیف میگردن دختر بی سر زبون و خانوم پیدا میکنن طوری برنامه میریزن دختره رو عاشق خودشون کنن ضربه اخر رو میزنن میگن بشرطیکه ۵ تا یا ۱۴ تا قبول کنی... من بارها دیدم این اخر حقه است... بنظرم مرد با شخصیت باید بدونه واقعا یک زن چقد حق و حقوقش کمه  خودش نباید شرط مهریه بزاره اونم اخر کار که دل ها از دست رفته و قرار ازدواج ها قراره گزاشنه بشه..حداقل بنویسه تقسیم اموال و حق برابز فززند و طلاق واقعا کم سوادن اینجور مردها و خیلیم مستبدن گول ظاهر عاشقشون نخور....اابته اگر پشتوانه مالی محکمی داشتم بشخصه مهریه یک سکه میخاستم ولی حق فرزند و طلاق صد در صد میگرفتم

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

ولی خود مراجع تقلید گفتن شما خانوما از قدرت مهریه بزای گرفتن سایر حقوقتون مثل بچه و طلاق استفاده کنین...خدا این حق رو براتون گزاشته

اینم بگم کمتر دختر خوبی پیدا میشه حتی با وجود اعتیاد یا خیانت مرد بخاد زندگی رو ترک کنه اکثرا تا پای مرگ تو زندگی میمونن .. واقعا چی از جون زنها میخان..یسری پشم و گوش بسته عاشق ظاهر دخترای زرنگ شدن حسابی هم چاپیدنشون مهریه تپل دادن حالا افتادن به جون دخترایی که واقعا اهل زندگین