2777
2789
عنوان

گاندو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 21 پست
بابا اصلا كلا سريال چرت و دروغي بود... فقط هيجان داشت

ولی تهیه کننده گفته از روی حقیقته و اسناد و مدارک رو ارائه میده

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
بخاطر انتخابات حتما . چون یه سری گفتن ملت رو بدبین کردین و دیگه کسی نمیاد رای بده ‌. 

حالا نكه ملت خوشبين بودن از اولش😂😂اينام خلن بخدا...🤦🏻‍♀️

معلومه ك بدبينن مردم! با اين اوضاع قشنگي ك درست كردن...

حالا الان لغو كاربري ميشم🔪😶

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیر شبکه گفت فشار آوردن ک قطع بشه،داستان نیمه تموم موند 😭😭😭😭

ای بابا...

یعنی چی آخه ؟

ترسیدن گندهاشون بیشتر از این رو بشه ؟

روی مبلغان و ... این دولت سفید😕

آدم باید جوری زندگی کنه که تهش تو نماز میت ۳ مرتبه اللهم انا لانعلم منه الا خیرا نصیبش بشه نه اینکه ۹  مرتبه براش بخونن عفوک عفوک عفوک...
خاک تو سرشون واقعااا.. حیف که وقتم گذاشتم پاش.. گاندو ۲ چرت به تمام معنا بود😑😑

اتفاقا خیلی هم خوب بود.

نشون میداد پشت صحنه ها چه خبر بوده.

آدم باید جوری زندگی کنه که تهش تو نماز میت ۳ مرتبه اللهم انا لانعلم منه الا خیرا نصیبش بشه نه اینکه ۹  مرتبه براش بخونن عفوک عفوک عفوک...
اتفاقا خیلی هم خوب بود. نشون میداد پشت صحنه ها چه خبر بوده.

اما به نظر من فقط نشون دادن واقعیت ها کافی نیست، از یه طرف فصل دوم این سریال به نظر من واقعا داستان ضعیفی داشت، هی از این داستان به اون داستان میپرید، من اصلااا نفهمیدم چی به چی شد. واقعا چرت بود.از طرف دیگه هم وقتی هنوز سریال شون پایان نداره خیلی بی‌خود میکنن که نصفه نیمه پخش میکنن..

اما فصل اول رو خیلی دوست دارم، اون عالی بود.

اما به نظر من فقط نشون دادن واقعیت ها کافی نیست، از یه طرف فصل دوم این سریال به نظر من واقعا داستان ...

پایان داره ولی نذاشتن پخش بشه

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا