2777
2789
عنوان

چجوری شنا کنم

201 بازدید | 5 پست

اصلا بلد نیستم وقتی میخوام بپرم میرم تو اب میترسم میخوام بیوفتم زود میام بالا 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اول اینک ب شنا کردن بقیه نگاه کن

و تو جای خیلی کم عمق وایستا

اگ نمیخوای مربی بگیری باید ب بقیه نگاه کنی

عینکو حتما بگیر

دماغ گیرم

چون منم حرفه ای بلد نیستم شیرجه ک میزنیم ماها اب میره تو دماغمون از مغزمون میخواد بزنه بیرون

الان نمیشه تئوری یادت داد فقط باید تو اب باشی و ب بقیه نگاه کنی

خیلی زود ترست میریزه

مثل من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخای شنایادبگیری توکم عمق تمرین بایدبکنی اوایل یه وسیله ای هست که رواب نگهت میداره وبهت کمک میکنه بعدکم کم بذارش کنار. برای پرش هم توعمیق بهتره چون عمق زیادتره خودش کمک میکنه بهت ولی برای شناحتمامربی داشته باش توعمیق رفتن شوخی نیست وبرای یادگیری اصولی عمیق بهترازکم عمق هست. ولی یه سوالی مگه استخرابازن؟ 

میخای شنایادبگیری توکم عمق تمرین بایدبکنی اوایل یه وسیله ای هست که رواب نگهت میداره وبهت کمک میکنه ب ...

ببین شنای اونحوری نمیخوام ک همون فقط چند باری میرم استخر بخزم و بتونم حرکت کنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ببین شنای اونحوری نمیخوام ک همون فقط چند باری میرم استخر بخزم و بتونم حرکت کنم

خوب اگه میخای خودت یادبگیری بایدتوکم عمق باشی پرش هم نیازی نیست چون اصولاپرش توکم عمق خطرناک هم هست داخل اب کناراستخربایست یه پاتابده به دیواره دستات ببربالاکنارگوشت بافشارپاخودتاپرتاب میکنی به جلو...آخه دخترخوب نمیشه توضیح دادسخته تایپ کردن فیلم ببین لااقل. ولی ازبالاپرش نکن ازداخل اب بااستفاده ازدیواره شروع کن