2777
2789
عنوان

خیانت

325 بازدید | 19 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید.من باردارم اما همش حس میکنم شوهرم بهم خیانت میکنه سرو گوشش میجنبه.گوشیش از این ساده هاست.اینستاشم با گوشی خودمه .ولی وقتی میریم بیرون خیلی با زنا تیک میزنه.مثلا امروز رفتیم من گفتم بریم دستشویی گفت با ابجیت برو ولی تا خانواده خالم اومدن و عروسش بود سریع مثل فرفره پاشد چایی گذاشت وهمش دور بر عروسشون بود هی شوخی میکرد باهاش.چون عروس خالم یکم کمبود محبت داره میترسم که اتفاقی افتاده باشه چون شوهرش اصلا به درد بخور نیست اونم با شوهرم شوخی میکنه خیلی هرجا شوهرم بود اونم میومد یه خودی نشون میداد و میرفت .به نظرتون حساس شدم واگه چیزی هست چجوری بفهمم که حدسم درسته یانه چون نمیخوام بی گناه ابروشو ببرم.اینم بگم که از نظر هیکل و قیافه من از اون بهترم زیاد نه ولی از اون بهترم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اگه از شوهرت شناخت داری  خودت ناراحت نکن

تا حالا بهم خیانت نکرده اصلا ولی نمیدونم چرا خیلی رفتارش فرق کرده .گوشیشم کلا دست منه هروقت بخوام سریع گوشیشو میده

وای حتما جلوشونو بگیر و رابطه تو با خالت اینا کمتر کن تا زندگیت خراب نشده

زیاد رفت وامد نداریم باهاشون اصلا شوهرم باهام نمیاد خونشون .ولی بازم میترسم

تا حالا بهم خیانت نکرده اصلا ولی نمیدونم چرا خیلی رفتارش فرق کرده .گوشیشم کلا دست منه هروقت بخوام سر ...

حتمآ شوهرت کمبود محبت داره حساس زیاد نشو

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
زنا حسشون خیلی قویه اگه ی حدسایی میزنی کلا با اونا رفت و امد نکن

تا الان با هرکی حرف زده انقد حساس نشدم ولی نمیدونم اینو چیکار کنم..خیلی از خیانت میترسم