2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

90 بازدید | 9 پست

هیشکیو ندارم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خانواد شوهرم اذیتم میکنن شوهرمو میکشونن پیش خودشون پشت سرم بد میگن شوهرم بیشتر از دوساعته رفته زنگ زدم بهش جلو خانوادش سرم داد زد

خانوادش پشتم بد میگن اینم نشسته اونجا

تو تاپیک قبیلم توضیح دادم

جایی ندارم برم خانوادمم پشتم نیستن

خیلی حالم بده شیا با استرس تپش قلب میخوابم صبحا هم با تپش قلب بیدار میشم

کجا برم چیکار کنم میخوام خودمو بکشم از خدا هم نمیترسم

یه مدت. اصلا حساسیت نشون نده اصلا بد خانواده همسرت رو پیشش نگو سرت رو گرم خونه و اشپزی و ...

من کاریشون ندارم ولی اونا شوهرمو پر میکنن 

الان دوساعته رفته اونجا زنگ زدم کجایی سرم داد زد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کاریشون ندارم ولی اونا شوهرمو پر میکنن  الان دوساعته رفته اونجا زنگ زدم کجایی سرم داد زد

بزار پر کنن شما هیچی نگو زنگم نزن

الان پیش زمینه فکری همسرت اینه که خانواده اش خوبن شما بدی!یه مدت برعکسش رو ثابت کن

با خونواده  همسر یکجا زندگی می کنین؟  رفتار همسرت با شما چطوره؟  حرفهای اونها رو ان ...

اره تو یه ساختمون خیلی بده همش طرف خانوادشه حتی خودش میگه کار مادرش بده ولی بازم طرف اونو میگیره

خب حرفاشون یا میشنوم یا میاد خونه قیافه میگیره اخرش میفهمم بخاطر حرف اوناست

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره تو یه ساختمون خیلی بده همش طرف خانوادشه حتی خودش میگه کار مادرش بده ولی بازم طرف اونو میگیره خب ...

شما سعی کن اصلا ازخانوادش حرف نزنی، برای خودت کتاب بخون ، موسیقی گوش کن

اگه هم میخواست دنبال دعوا باشه شما سکوت کن

Azinammmmmm
شما سعی کن اصلا ازخانوادش حرف نزنی، برای خودت کتاب بخون ، موسیقی گوش کن اگه هم میخواست دنبال دعوا ب ...

من حرف نمیزنم در مورد خانوادش اونا هی دخالت میکنن به بیرون رفتنمون هم دخالت میکنن

2791
2779
2792