2777
2789
عنوان

توده سینه

273 بازدید | 7 پست

سلام دخترا . من دورهاله سینه راستم ، ینی چسبیده به نوک سینه ، یه توده هایی اندازه نخود بوجود اومده قشنگ معلومه و حس میشه دردناکم هست . الان باردارم ولی میدونم ربطی به بارداری نداره چون قبل بارداری بوجود اومده بودن ولی انقدر اذیت نمیکردن  الان دوهفته س دردناک شده . من از پارسال توهمین سینم فیبروادنوم داشتم ک دکترگفت خطرناک نیس . ولی این یکی بغل نوک سینمه هم دردداره هم برجستگیش معلومه. کسی تجربه ای داره؟

من غصه را شادی کنم...
اره منم دارم کیستن اون یکی که برجسته اس بزرگ شده یه کوچولو انفپقد میترسم ازشون چندشن

اخه معمولا زیر هاله پیدامیشه ازین کیستا . چرا چسبیده نوک سینم اخه ، قلمبه شده 😢

من غصه را شادی کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست چربیه برای من روی دستم بود تو بارداری بزرگتر شد بعدش دوباره کوچلو شد 

چمیدونم والا ، دوباره حوصله دکتر و‌سونو و خرجو ندارم تواین بارداری و گرونی 🙄 گفتم بپرسم شاید چیز بدی نباشه حالا

من غصه را شادی کنم...
چمیدونم والا ، دوباره حوصله دکتر و‌سونو و خرجو ندارم تواین بارداری و گرونی 🙄 گفتم بپرسم شاید چیز بد ...

چون از قبل بوده فکر نمی‌کنم خطرناک باشه بعد بارداری دوباره کوچیک میشه باز از دکترت بپرس خیالت راحت بشه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
چون از قبل بوده فکر نمی‌کنم خطرناک باشه بعد بارداری دوباره کوچیک میشه باز از دکترت بپرس خیالت راحت ب ...

چون  چندماه بعدازینکه سونودادم پارسال و گفتن فیبروادنوم داری ، این نخودا دراومدن ترسیدم ، ایشالا ک چیزی نیس حالا 😌

من غصه را شادی کنم...

عزیزم منم توده داشتم اما عمل کردم داشت بدخیم میشد اول که سونو دادم گفت برو 4 ماه دیگه بیا 

بعد دید که رشد داشته گفت که باید عمل کنی و برش داری . نگران نباش 

دکترم ناهید نفیسی بودن که کارشون واقعاا حرف نداره