2777
2789
عنوان

قرص لاغری

43 بازدید | 6 پست

خانما قرص لاغری سی گل بوستان واسه شیردهی بدنیست من داداشم ۱۸ ماهشه مامانم میخاد بدونه اگ ضرری نداره بخوره ممنون میشه اگ اطلاع دارین بگین

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

خودت چند سالته ؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چند سالته ؟

۲۰ سالمه

ازاونجایی ک سوال بدیت سن مامانمه بگم ۳۸ سالشه

بابامم۴۴

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
۲۰ سالمه ازاونجایی ک سوال بدیت سن مامانمه بگم ۳۸ سالشه بابامم۴۴

وای با برادرت ۱۹ سال اینا اختلاف سنی داری 😁

وای خوش به حالت چه خوبه اختلاف سنیتون کمه و سن مادر پدرتون زیاد نیست 😍

حالا من با خواهرم ۱۰ شال اختلاف سنی دارم هی غر میزنم میگم من ۲۵ سالم شه اون تازه ۱۵ سالشه 😁😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
وای با برادرت ۱۹ سال اینا اختلاف سنی داری 😁 وای خوش به حالت چه خوبه اختلاف سنیتون کمه و سن مادر پد ...

عزیزم زنده باشین ایشالا❤❤❤❤❤😍😍

عزیزم زنده باشین ایشالا❤❤❤❤❤😍😍

ممنون عزیزم همچنین چه خوبه که تو این سن الان یه داداش کوچولو داری 😍