naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان قرص لاغری 43 بازدید | 6 پست خانما قرص لاغری سی گل بوستان واسه شیردهی بدنیست من داداشم ۱۸ ماهشه مامانم میخاد بدونه اگ ضرری نداره بخوره ممنون میشه اگ اطلاع دارین بگین روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/01/13 | 20:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9853 خودت چند سالته ؟ کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 خودت چند سالته ؟ ۲۰ سالمهازاونجایی ک سوال بدیت سن مامانمه بگم ۳۸ سالشهبابامم۴۴ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9853 ۲۰ سالمه ازاونجایی ک سوال بدیت سن مامانمه بگم ۳۸ سالشه بابامم۴۴ وای با برادرت ۱۹ سال اینا اختلاف سنی داری 😁وای خوش به حالت چه خوبه اختلاف سنیتون کمه و سن مادر پدرتون زیاد نیست 😍حالا من با خواهرم ۱۰ شال اختلاف سنی دارم هی غر میزنم میگم من ۲۵ سالم شه اون تازه ۱۵ سالشه 😁😂 کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 وای با برادرت ۱۹ سال اینا اختلاف سنی داری 😁 وای خوش به حالت چه خوبه اختلاف سنیتون کمه و سن مادر پد ... عزیزم زنده باشین ایشالا❤❤❤❤❤😍😍 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
یه_دختر_باهوش عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 9853 عزیزم زنده باشین ایشالا❤❤❤❤❤😍😍 ممنون عزیزم همچنین چه خوبه که تو این سن الان یه داداش کوچولو داری 😍 کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏 میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤