2777
2789
عنوان

نامنظم بودن پریود

108 بازدید | 16 پست

سلام سلام

بچه ها من دی ماه موقع امتحانا سر وقتم پریود شدم بعد که تموم شدم یه ۱۰‌روزی لکه بینی داشتم فک کردم به خاطر استرس باشه ماه بعدش پریود نشدم بعد دمنوش خوردم یه ماه بعد دقیقا همون‌وقت خودم لکه بینی داشتم و ۳ هفته ادامه داشت ولی پریود نشدم ۳روز پیش ۲تا قرص ال دی خوردم که پریود شم لکه بینیم قطع شد ولی پریودم نمیشم مجردم هستم میشه اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین چیکار کنم پریود شم اینم بگم چندین ساله که سر وقت منظم میشم هیچ مشکلی نداشتم الان این طوری شدم😣

وای تورو خدا هر کی بلده بگه من چم شده هنوز دو هفته نیست پریودیم تموم شده بازم الان پریودم مجردم😂کاش مجرد نبودم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مجرد بودم هر چهار پنج ماه یبار میشدم الانم ک متاهلم بچه م دارم بازم نامنظمه نزدیکه س ماه پریود نشدم))))

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
دردسرس شده این پریود به خدا🤦🏻‍♀️

اره ولا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
لعنت به پریود😂

ن اینجوری نگو من خسته شدم ازبس قرص خوردم مثلن میخام واسه بچه دوم اقدام کنم ولی پریودیمو چکار کنم میخام برم دکتر

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
وای تورو خدا هر کی بلده بگه من چم شده هنوز دو هفته نیست پریودیم تموم شده بازم الان پریودم مجردم😂کاش ...

چه ربطی داره که میگی کاش مجرد نبودم 

حتما برو دکتر اینجا هزارتا چیز میگن بابا برو دکتر خطرناکه 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم