mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 عنوان درد سینه 136 بازدید | 10 پست من الان هفت روز مونده به پریودم و از سه چهار روز پیش نوکسینم درد میکرد ولی امروز خیلی کم شده ..یعنی من باردار بودم ولی سقط شده؟ برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️ 1400/01/13 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 31894 نه بابا ربطی نداره کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 وا😐😐شایدتخمک گذاریته یاازتخمک گذاریت مونده دردش...دردسسنه کم بشه سقط کردی😐😐 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 وا😐😐شایدتخمک گذاریته یاازتخمک گذاریت مونده دردش...دردسسنه کم بشه سقط کردی😐😐 نمیدونم والا فکرم اینقد مشغوله همش میبینم درد نمیکنه غم میگیرتم😔اخه یکی از نشونه های بارداریه برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
عاشق_زبان_انگلیسی عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 475 https://uupload.ir/files/lk4s_screenshot_۲۰۲۱-۰۴-۰۲-۱۹-۵۳-۱۱.png
رها_7579 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 1204 اثرات هورمونی تو پریودی حتی شبیه اسم تو را که میبرند با هر اشاره بند دلم پاره میشود... دلبر❤️
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 نمیدونم والا فکرم اینقد مشغوله همش میبینم درد نمیکنه غم میگیرتم😔اخه یکی از نشونه های بارداریه تواقدام کلاهورمونابهم میریزه ب علائمم توجه نکن تابی بی چکت مثبت نشده. مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 تواقدام کلاهورمونابهم میریزه ب علائمم توجه نکن تابی بی چکت مثبت نشده. مرسی از امیدت..انشالله بچت سالم و صالح بدنیا بیاد🌼❤️ برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 مرسی از امیدت..انشالله بچت سالم و صالح بدنیا بیاد🌼❤️ مرسی عزیزم دعاکن فردادوباره بتامیدم عددش بره بالاخیالم راحت بشه مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
mobi00reza مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 240 مرسی عزیزم دعاکن فردادوباره بتامیدم عددش بره بالاخیالم راحت بشه انشالله باردار باشی و بارداری بی درد و راحتی داشته باشی.برا منم دعا کن باردار باشم😔❤️ برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 انشالله باردار باشی و بارداری بی درد و راحتی داشته باشی.برا منم دعا کن باردار باشم😔❤️ من باردارم فداتفقط بتام پایینه چون زودرفتم بعد۴۸ساعت بایددوباره تکرارکنم😊 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت