منم خسته شدم دیگه همش تو خونه...زندگی که ما کردیم سگ نکرد
والا با سگا بهتر رفتار میشه🤦🏼♀️
ما دل هرکیو شکستیم فرداش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢
حس میکنم حتی حق یه زندگی عادی رو هم نداریم فقط عمرمون تباه شد
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ما دل هرکیو شکستیم فرداش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢
😔افسردگی گرفتم تو خونه 🥺هر چی من و داداشم التماس کردیم به مامان و بابا مون هیچی 😐 ما هم نشستیم نگاه فیلم کردیم با چیپس و پفک و...😐😂از حق نگذریم خیلی خوشمزه بود و خوش گذشت 💃🏻😌 قدر داداشم رو حالا میدونم 🤪💝
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙