2777
2789
من بلد نیستم ته چین درست کنم..بگگووو

ته چین چندتا مدله عشقم یکیش با ماست و تخم مرغه و میتونی تو قالب بریزی تو فر یا قابلمه یکیشم این مدلیه من الان واسه شام دارم.

من پیاز ریز خرد کردم سرخش کردم گوشت یا مرغ هرکدوم که میخوایی باهاش درست کنی رو بزار تو قابلمه با اب و نمک و زرد چوبه و بزار (مرغ۲۰دقیقه و گوشت ۴۵دقیقه بجوشه) بعد ابکش کن. گوشت یا مرغت رو به پیاز اضافه کن ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل بزن یه قاشق سرخالی رب گوجه و یه قاشق رب انار ترش (اگه غذای ترش دوست نداری نریز) و یکم پودر لیمو عمانی و یکم زعفران و ته استکان اب بریز مواد رو مخلوط کن و بزار یکم تفت بخورن باهم و خاموشش کن.

حالا برنج رو ابکش کن و مواد رو وسطش بریز و بزار دم بکشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اش رشته داریم روی پشت بوم میریم میخوریم 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوش جان دلم خواست    

ای جانم جات کلی سبز عزیز 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

من ماهی سرخ میکنم

شما میتونی

عدس پلو

شوید پلو

دمی گوجه 

دوپیازه

زرشک پلو 

چلو گوشت

کباب تابه ای 

ته چین

خدایا خودت نگه داره همسرِ مهربونم،فرشته هام باش😘خدایا مامان بابام و داداشم و خواهرمُ به خودت میسپارم..یک لحظه هم مارو به حال خودمون نزار..🙏❤  واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات مهمونم میکنید؟