2777
2789

باسلام 

دوستان باتوجه به زمان اندک تا کنکور اگر انگیزه ندارید ونا امید از قبولی در کنکور هستید

حتما سری به غرفه من در باسلام بزنید 

هم مشاوره هم پکیج انگیزشی و.... 

برای مشاهده غرفه آموزشی ما اینجا کلیک کنید. : https://basalam.com/vahidimeni

لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🌹
من کنکوری تجربیه صفر کیلومتره بدون اینستا هستم

داخل واتساپ به شماره 09356330240 پیام بده فقط بگو از نی نی سایت هستی. 

نگران نباش موفق میشی ان شاء الله🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل واتساپ به شماره 09356330240 پیام بده فقط بگو از نی نی سایت هستی.  نگران نباش موفق میشی ان ...

باشع

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
داخل واتساپ به شماره 09356330240 پیام بده فقط بگو از نی نی سایت هستی.  نگران نباش موفق میشی ان ...

مرسی 

میشه در مورده هزینه ها و اینا هم لطفا بگی 

بازم مرسی

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
مرسی  میشه در مورده هزینه ها و اینا هم لطفا بگی  بازم مرسی

پیام بده این شماره پشتیبان هست طرح هارو برات توضیح میده هزینه طرح ها باهم فرق میکنه. فقط بهش بگو از نی نی سایت اومدی. 

پیام بده این شماره پشتیبان هست طرح هارو برات توضیح میده هزینه طرح ها باهم فرق میکنه. فقط بهش بگو از ...

میشه یک هزینه حدودی بگی

من سه ماه زمان دارم و همین امسالم میخوام بیارم

میشه یک هزینه حدودی بگی من سه ماه زمان دارم و همین امسالم میخوام بیارم

ببین دوتا طرح مشاوره ایی هست یکی طلایی مبلغ 300 هزار تومن ماهیانه دومی ویژه مبلغ 200 هزار تومن