2777
2789
آره کیبوردم اشتباهش کرد. میدونم ولی چون خیلی دوستش داشتم گفتم بگم😅 خب هر کدوم ژانر فرق میکنه و بر ...

من خودمم هانگر گیمزو تو فولدره سریالام گزاشتم بعد از دانلود 😂 

عههه skam مثل دارکه؟ ارزش دیدن داره پس ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرندززز یعنی زندگی🤤

جدی خوبه ؟ من چرا یک قسمتو دیدم نتونستم ادامه بدم ☹️ 

ببین یک خنده وسط حرفاشون همش هست اون رو مخم بود بعد چند قسمت اون عادی میشه یا از اول رو مختون نبود؟

من خودمم هانگر گیمزو تو فولدره سریالام گزاشتم بعد از دانلود 😂  عههه skam مثل دارکه؟ ارزش ...

نهskam ژانر کلا فرق میکنه.

درام و عاشقانست.

دو فصل اولش هم دبیرستانیه 

مثل ۱۳reasons why میمونه.

لوسیفر و fringe رو نمیدونم بقیه رو در جریان داستانشون هستم   پس ارزش دیدن دارن ؟

Lucifer  و fringe هردو قشنگ هستند حتما ببینید البته موضوع fringe علمی تخیلی هست ولی خیلی جالب هست

جدی خوبه ؟ من چرا یک قسمتو دیدم نتونستم ادامه بدم ☹️  ببین یک خنده وسط حرفاشون همش ه ...

منم اوایل اینجور بود ولی بعدش عاشقش شدم کلا ی عده با چند قسمت اول ولش میکنن در صورتی ک از فصل ۲ ب بعد عالی میشه 

و جالبه ک اون خنده ها به صورت ضبط شده نیستن و افراد حاضر در اونجان ک خندشون میگیره 

در کل فرندز فقط ی سریالی نیست ک فقط واسه خنده باشه بلکه در کنارش عشق رفاقت رو حس میکنی 

ز من لبخند میبینی، ولی جانم پریشان است