2789
عنوان

اینستاگرام

197 بازدید | 16 پست

اگر از استوری کسی اسکرین شلت بگیریم براش پیام میره ؟ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون لحظه میره و اگه اون لحظه انلاین نباشه نمیفهمه

دستم خورد متاسفانه از استوری کسی که نمیخواستم اسکرین گرفت 😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ن بابا😑

قبلا واسه خودم میومد که اسکرین گرفته فکر کنم برداشته شده این مورد 

دستم خورد متاسفانه از استوری کسی که نمیخواستم اسکرین گرفت 😔

عزیزم تو یه تایپیک گفته بودین که از امام رضا حاجت گرفتین یک نثتیر فک کنم تولد امام رضاس میشه اونروز برامن دعا کنید لطفاااااا مریضم اسمم الناز اسم مادرم صدیقس برام پنج تاایه الکرسی بخونید هدیه به اما رضا لطفا گلم ممنونت میشه اگه انجام بدی خدا خیرت بده 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
چجوری از سال 89 بودی  من اونموقع بچه بودم هنوز🤣✋

تازه دوسال خواننده خاموش بودم

سلام بلفی جان وقتتون بخیر. ببخشید میشه راهنماییم کنید. ممنون میشم. یجا دیدم نوشته بودید دکتر شادپور دکتر خوبی هستن. ببخشید شما پیش ایشون رفتید؟ کارشون رو دیدید راضی بودید؟

سلام بلفی جان وقتتون بخیر. ببخشید میشه راهنماییم کنید. ممنون میشم. یجا دیدم نوشته بودید دکتر شادپور ...

سلام ممنونم 

بله دکتر بسیار خوبی هستن پدر من پروستات داشتن و تنها گزینه عمل بود با یک دونه قرص درمانشون کردن حدود ۸ ماه سوند داشتن تا روزی که آسمونی شد دیگه مشکل نداشت 

سلام ممنونم  بله دکتر بسیار خوبی هستن پدر من پروستات داشتن و تنها گزینه عمل بود با یک دونه قرص ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه...🖤

ممنون. پسر من ۱۴ ام وقت عمل داره با دکتر شادپور خیلی نگرانم خداروشکر که پزشک خوبی هستن