2777
2789

گوشی نوکیا۶.۱ خوبه بنظزتون میخام بخرم  قیمتش  ۳تومن حافظه داخلی ۳۲.  رام ۴. اندورید ۱۰. اثر انگشت داره بنظرتون میارزه ۳ماه کارکرده دوربین ۱۶ و۸  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ این ۶هست. چند خریدی . شوهرم میخاد بخرا

مم نوکیا ۳.۱ دارم ، بعضی وقتا هنگ می‌کنه ، ملا میگن نوکیا گوشی ضعیفیه 😑

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
گلم خوبیع حافظش چنده؟ چند خریدی این ۶‌.۱ هس

من سه و نیم گرفتم دیجی کالا سه میده 

بعد گوشی خوبیه ولی گاهی وقتا هنگ می‌کنه نه زیاد 

رام سه هست حافظه ۶۴ اندروید نه 

حسگرهم داره

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
گلم خوبیع حافظش چنده؟ چند خریدی این ۶‌.۱ هس

تو دیجی کالا همین رو بزنید قسمت نظر ها رو بخونید 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
من سه و نیم گرفتم دیجی کالا سه میده  بعد گوشی خوبیه ولی گاهی وقتا هنگ می‌کنه نه زیاد  را ...

اها این رام ۴هست میگم این رام یعنی چه؟ عکسشو گذاشتم ببین. این حافظش ۳۲ هست آخرش گفت ۲۷۰۰ میدم😬😅😁

اها این رام ۴هست میگم این رام یعنی چه؟ عکسشو گذاشتم ببین. این حافظش ۳۲ هست آخرش گفت ۲۷۰۰ میدم😬😅😁

اصطلاح ROM برگرفته از واژه‌‌های Read Only Memory با ترجمه حافظه فقط خواندنی است؛ البته این نام و طبیعتا ترجمۀ آن ارتباط بسیار کمی با واقعیت وجودی یک ROM اندروید داشته و گاهی کاربران را به اشتباه می‌اندازد. منظور از ROM اندروید، سیستم عامل یک تلفن همراه است که بر پایه پتلفرم اندروید شرکت گوگل طراحی و ساخته شده است 

بذارید لینک یه گروه رو بدم مهندس کامپیوتر هستن بپرسید مطمعن تر هستش