2777
2789
مرسی عزیرم اخه یه خانمی بود میگفت تمام‌مدتی که نخ توی پیشونیم بود درد داشت و حسش میردم شما تا چه مدت ...

نه اولها خیلی حساس بود صورتم الان دیگه پاکسازی میکنم پوستمو راحت حس نمیکنم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسم نختون‌هم‌میگین لطفا اخه هم کلاژن ساز داره هم یجور دیگه

برای من نخ خاردار بودش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نه اولها خیلی حساس بود صورتم الان دیگه پاکسازی میکنم پوستمو راحت حس نمیکنم

چسب لیفت بینی تاثیر داره؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

سلام مامان من پیش دکتر لیلا کریمی تو صادقیه انجام داد و خیلی راضیه ادرسشو از گوگل پیدا کردیم تو دکتر سوشا بود کاراش رفتیم هم قیمتش خوب بود هم کارش

ریکاوریشم درد نداشت

من‌تازه ۱ماهه انجام دادم تک نخ ۱۲۰۰شد دونخ ۳۵۰۰شد برای ابروهام دو تا تک نخ هر طرف برای گونه هام ۲تا ...

زیزم یه سوال داشتم

جای ورود نخ به صورت صاف میشه؟ یا گرهش میمونه؟

کلا ناهمواریهای بعد از عمل صاف میشن؟در کل راضی بودید؟

من انجام دادم ابروهام وگونه هام..درد که داره تا چند روز ولی ارزششو داره

عزیزم لیفت چقد دوام داره و چقد هزینه شما شد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مادرم انجام داد واقعا تو صورتش معجزه کرد قشنگ یه 10 سالی جوونتر شد  

ولی بچه ها مراقبت باشین هرجایی انجام ندین. اگر تهرانین مادر من کلینیک لیزر سنتر زعفرانیه انجام داد. https://lasercentertehran.com/face-lift-with-thread/   

زیزم یه سوال داشتمجای ورود نخ به صورت صاف میشه؟ یا گرهش میمونه؟کلا ناهمواریهای بعد از عمل صاف میشن؟د ...

عمل به حساب نمیاد که البته من خودم نه مامانم همیشه انجام میده

اولش یه سری مراقبت داره رعایت میکنی اون لحظه بی حس میکنن صورتو

من مامانم نزدیک ده ساله پیش زینب فرخ میره