مرسی عزیرم اخه یه خانمی بود میگفت تماممدتی که نخ توی پیشونیم بود درد داشت و حسش میردم شما تا چه مدت ...
نه اولها خیلی حساس بود صورتم الان دیگه پاکسازی میکنم پوستمو راحت حس نمیکنم
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم نختونهممیگین لطفا اخه هم کلاژن ساز داره هم یجور دیگه
برای من نخ خاردار بودش
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
نه اولها خیلی حساس بود صورتم الان دیگه پاکسازی میکنم پوستمو راحت حس نمیکنم
چسب لیفت بینی تاثیر داره؟
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
من انجام دادم ابروهام وگونه هام..درد که داره تا چند روز ولی ارزششو داره
عزیزم لیفت چقد دوام داره و چقد هزینه شما شد
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇