2777
2789
عنوان

رنگ کردن موی مشکی

127 بازدید | 15 پست

بچه ها من موهام مشکیه ولی اصلا بهم نمیاد دوست دارم موهام قهوه ای تیره شه نیاین بگین رنگ بزنو اینا من موهام کم پشته رنگ بزنم دیگه برام مونمیمونه  یه راه حلی بجز این بگین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با رنگ فک نکنم ریزش بگیری 

من با حنا ریزش میگیرم همیشه اما اگه ب شما حنا میسازه این ترکیبی ک میگم رنگش محشر میشه 

دم کرده بابونه 

دم کرده گل گاو زبان 

دو قاشق پودر قهوه 

ی قاشق دارچین 

ی‌قاشق روغن زیتون 

دو قاشق آبلیمو 

چند قاشق حنا 

همه دم کرده ها رو از صافی رد کنین تا زمانی ک هنوز داغ هستن با بقیه مواد مخلوط کنین بزارین پنج شش ساعت جا بیوفته بعد بزارین رو موهاتون هم شش هف ساعت یا حتا بیشتر اگه تونستین تحمل کنین بمونه خیلی خوش رنگ میشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

رنگ موی طبیی مثل حنا و قهوه واینا روی موی مشکی تقریبا رنگ نمیگیره فقط یه حاله ای رنگ رو مو میندازه که تو افتاب مشخص میشه ولی عوضش حنا موهاتو سالم میکنه که این یه خوبیشه...من بدحور افتاده تو سرم موهام رنگ کنم موهام مشکیه ولی انقدرررر حنا و بابونه و قهوه و این چیزا گذشاتم فکر نمیکنم دیگه رنگ شیمیایی روش اثر بزاره

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

عزیزم منم همین نظر شما رو داشتم نمیخواستم رنگ کنم،به پیشنهاد یه نفر حنا و قهوه زدم موهام داغون شد،دیگه رنگ نگرفت مجبور شدم برای بردن رنگ حنا از روی موهام دکوکرم کنم،،،،،بنظرم رنگ بذار ولی موهات رو تقویت کن با روغن و ماسک مو....

نمی‌دونم  واکس مو بزن

اول خوندم واکسن مو😂😂😂یه ساعت فک میکردم چجوری مو رو واکسن میزنن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
با رنگ فک نکنم ریزش بگیری  من با حنا ریزش میگیرم همیشه اما اگه ب شما حنا میسازه این ترکیبی ک م ...

عزیزم میگن روغن زیتون و ابلیمو باعث میشه حنا رنگ نگیره که🤔

با نظرت رو موی مشکی ام اثر میزاره؟

برعکس شما حنا رو موهای من معجزه میکنه انقدر خوبه که نمیتونم ازش بگذرم با اینکه عاشق اینم موهامو نگ کنم یکم برام تنوع شه ولی نتونیتم از حنا بگذرم لااقل ۶ ماه نزنم بیینم موهام رنگ میگیره یا نه

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
عزیزم میگن روغن زیتون و ابلیمو باعث میشه حنا رنگ نگیره که🤔 با نظرت رو موی مشکی ام اثر میزاره؟ برع ...

بستگی ب طبع سر داره فک کنم واس همین واس ی سریا میریزه واس ی سریا برعکس براشون خیلی خوبه 

روغن زیتون همش ی قاشقه در برابر اون حجم مواد دیگه چیزی نیس گلم فقط واس لطیف کردن موهاست چون قهوه مو رو زبر میکنه 

آبلیمو هم میگن باز میکنه رنگو 

من خودم سه بار همین ترکیبو گذاشتم عالی شد رنگش البته موهای خودم مشکی نیس قهوه ای خیلی تیره س 

ولی خب چون ریزش گرفتم دیگه نذاشتم 

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
بستگی ب طبع سر داره فک کنم واس همین واس ی سریا میریزه واس ی سریا برعکس براشون خیلی خوبه  روغن ...

اره عزیزم به طبع سر ربط داه ولی بعضیا با اینکه با طبع سرشون نمیخونه بازم بهشون میسازه ولی متاسفانه یه عده نمیسازه با موهاشون ممنون از راهنمایی هات گلم...فک‌نکنم رو مو مشکی خیلی اثر داشته باشه ولی باید امتحانش کنم من یکم رنگ موهامو از مشکی خارج کرده فقط خیلی خیلی کم اونم چون استفادم تقریبا زیاده تو افتاب مشخصه ولی حالت معمولی نه 

اره عزیزم به طبع سر ربط داه ولی بعضیا با اینکه با طبع سرشون نمیخونه بازم بهشون میسازه ولی متاسفانه ی ...

انشالله تاثیر گذار باشه عزیزم 😚