2777
2789
عنوان

تپش قلب

83 بازدید | 11 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد حدودا چند وقت پیش یه مدت تحت فشار و استرس روحی بودم اما خب الان دیگه اون استرس ها تموم شده.

ولی من حدودا چند روزه که یه مقدار احساس خوبی توی قلبم ندارم ینی احساس میکنم یکم تپش داره و یکمم کوبنده میزنه.

البته مشکل خاصی نداره قلبم چون اکو و نوار دادم قبلا و سالم بودن جفتشون و تیروییدمم سالمه.

ممکنه که مثلا به خاطر این باشه که قبلا یه مدت تحت فشار روحی بودم ؟؟؟

البته الان دیگه فشار روحی ندارم ، ولی قبلا داشتم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله یکم افتادگی دریچه دارم البته خب چیز خاصی نیست چون اکثرا خانمها دارن ینی چیزی نیست که ایجاد خطر ...

اره دقیقا نمیشه گفت بیماری حساب میشه من خودمم یه دوره تحت فشار بودم روحی و فکری تنگی نفس شدید میگرفتم دکتر قلب رفتم گفت سالمه افتادگی خفیف داشتم ک گفت مشکلی نیست گفت از فکرته و اعصاب

اره دقیقا نمیشه گفت بیماری حساب میشه من خودمم یه دوره تحت فشار بودم روحی و فکری تنگی نفس شدید میگرفت ...

ببخشید شما مثلا احساس تپش قلب هم داشتین؟

ینی مثلا شبا موقع خواب اذیت بشین؟

ببخشید شما مثلا احساس تپش قلب هم داشتین؟ ینی مثلا شبا موقع خواب اذیت بشین؟

تپش قلب کمتر ولی این حسا شبا بیشتر میومد سراغم تنگی نفس گاهی لرزیدن دست و گرم شدن صورت یادمه یع شب 2و نیم شب رفتم دکتر سرم زدم حس خفگی شدید داشتم 

ای بابا چقدر بد  ادم واقعا میترسه وقتی اینطوری میشه

اره من یکم ادم ترسویی هستم خود تنگی نفس باعث میشد صورتم گرم بشه جالبه هر دکتری هم رفتم داخلی قلب مشکلی نبود فقط گفتن اعصاب 

اره من یکم ادم ترسویی هستم خود تنگی نفس باعث میشد صورتم گرم بشه جالبه هر دکتری هم رفتم داخلی قلب مشک ...

بله واقعا استرس و اضطراب نابود میکنه ادم رو 

من خودمم ادم مضطربی هستم