2777
2789
عنوان

بنظرتون برم؟

98 بازدید | 7 پست

میخوام برم باشگاه 

شهرمون هم کروناییه مثل چی میترسم این یسالی خودمو حبس کردم

ولی این باشگاهه میگه صبحا کلا سه نفر این حدودا میان

بنظرتون با ماسک بازم خطرناکه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشگاهو که با ماسک نمیشه بری باید بدون ماسک باشی. بله خطرناکه

دوستام اخه با ماسک میرن

ممنون جواب دادی گلم😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ورزش با ماسک سخته نفس کم میاری،  من ک اینقد اطرافیانم کرونا گرفتن همه خیلی میترسم وضعیت بدی شده

اره خیلی میترسم منم

هعی😔

دوستام اخه با ماسک میرن ممنون جواب دادی گلم😘

خواهش میکنم. ورزش با ماسک به ریه هات آسیب میزنه. منم خودم تا قبل کرونا ورزش میکردم اما ۱ سال و ۳ ماهه جرات ندارم برم باشگاه در صورتی که دوستام یه ۷ ماهی هست مرتب میرند با تموم ریسکش

خواهش میکنم. ورزش با ماسک به ریه هات آسیب میزنه. منم خودم تا قبل کرونا ورزش میکردم اما ۱ سال و ۳ ماه ...

دیشب به حرفاتون فکر کردم

امروز تصمیم گرفتم پیاده روی کنم بجاش تا ببینم خدا چی میخواد

دیشب به حرفاتون فکر کردم امروز تصمیم گرفتم پیاده روی کنم بجاش تا ببینم خدا چی میخواد

اتفاقا منم هر روز پیاده روی میکنم. نایک هم یه اپلیکیشن داره (nike training) که خیلی تمرین های خوبی توش داره. از مبتدی تا حرفه ای. اگه اهل ورزشی خیلی اونم میتونه بهت حس خوبی بده تو این شرایط👍👍👍👍