2821
2789
عنوان

سرکلاژ

135 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شب خوش 

باردار هستم و اینکه هفته ۱۳ رفتم سونو و طول سرویکس ۳۰ بود که دکترم گفت عالی هستش و دیگه برام سونو ننوشت تا غربالگری دوم که دیروز انجام دادم و طول سرویکس شده ۲۷ داخل ۱۹ هفته هستم دکتر سونو گفتن به احتمال زیاد سرکلاژ انجام میدن برات ولی از یه طرفی هم من چون اوایل بارداری لکه بینی داشتم شیاف فرتیژست یا همون پروژسترون استفاده میکنم میخواستم بدونم با اینکه شیاف استفاده میکنم امکانش هست بازم سرکلاژ بشم؟

و اینکه کمردرد و زیرشکم درد هم بعضی اوقات دارم و حس میکنم که بدنم بازشده به خصوص زمانی که میرم دستشویی

کسی تجربه ای در این خصوص داره؟خطرناکه؟

و شنبه هم نوبت دکتر دارم ولی استرس دارم 

شیاف ربطی به سرکلاژ نداره

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

اگ‌بچت پسره طبیعیه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نیازی به سرکلاژ نیست چون بالای ۲۵ میلیمتره.

ولی استراحت کنید.

پله نرید.

سوار موتور نشید.

حتی الامکان رابطه نداشته باشید

توالت ایرانی استفاده نکنید حتما از فرنگی استفاده کنید.

سرکلاژ بشی خیال خودت راحت تره  چون وقتی بچه بزرگتر میشه رحم سنگین میشه احتمال سقط بالا میره   من سر هردوتا بچه هام  سرکلاژ شدم  طول سرویکسم خوب بود ولی دکتر گفت سرکلاژ بشی خیالم راحت تره

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
بله بچم پسره 

پیر کلا پایینه

منم وقتی میرفتم دستشویی حس میگروم الان‌بچم میزنخ بیرون

فرنگی استفاوه کن

من دوقلو باردار بودم سرکلاژ نشدم ولی خیلی مراعات کردم حتی واسه آشپزی کردن سرپا نمیموندم همش در حال استراحتم بودم شماهم مراقب باش..

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز