2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم روانپزشکم رفتم در اخر گفت با دارو تنهایی خوب نمیشی باید بری در کنار رواندرمانی ، خودش بهم روانکاو معرفی کرد رفتم پنج ماهی تحت درمان بودم خوب خوب شدم دارو هم همون موقع گذاشتم کنار

۱ ساعت بعد مدتها انلاین شدیم به ۳ نفر گفتم اضطراب و....خدا بهمون رحم کنه ما داریم بکجا میریم؟!

خیلی ممنون که فرق اضطراب و استرس و افسردگی رو میدونین پس نشون میده ادم دقیقی هستین.

من حدودا یک سال سرترا مصرف کردم کنارش کار هایی که روانشناس گفته بودو کردم(انصافا خوب بود حال انجامشو نداشتم)پس کتاب اثر مرکب خصوصا مقدمه و فصل یکشو خوندم..بعدش طبق همون عمل کروم

ببخشید اینقدر خلاصه و تیتر وار صحبت کردم

دقت کنین اول پیش روانپزشک رفتم بعد روانشناس

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

خب رواندرمانی حتما بگو بره ، چون دارو درمان قطعی نیست و ریشه یابی نمبکنه  خواستی من شماره درما ...

چند بار گفتم ولی نمیره.

اخه خیلیا اینجا نوشتن روانشناسا به درد نمیخورن

خدایا رهایم نکن😔

حالا.تقریبا شبیهن  اضطرابت بی دلیله یا مشکلی پیش اومده؟

سه سال پیش یکی از فامیلهای نزدیکمون سرطان گرفت و فوت کرد از اونجا اضطرابم شروع شد البته از بچگی هم ریشه داره