tootoor مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 عنوان دلمگرفته | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست دلم گرفتهلعنت ب دنیایی کپدرمو ازم گرفتلعنت ب دنیایی ک مرد بیشرفی رو جلو پام گذاشت تا من انقدر سختی و بدبختی بکشم و احساس بدشانسی کنم!!!با وجود یه بچه ای که اون گذاشت توووو دامنم!!خدا کوشی پس. ..... نمیبینی.....کاش ترسو نبودمخودموراحت میکردم خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن 1400/01/13 | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلای_بی_همتا عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2922 واقعاسخته. من بجایی رسیدم که دیگه باخدادرگیرم میگم اگه منومیبینی چرابه دادم نمیرسی. منم بخدا قرآن میخونم آخرش میگم من بکش نمیخوام دنیاتو خدایاشکرت 🙏
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 منم بخدا قرآن میخونم آخرش میگم من بکش نمیخوام دنیاتو میشه درخواستمو قبول کنی؟ هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
rzes عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2 شوهرمنم مثل شوهر شماست امشب سر یه عکس کلی کتک خوردم وسایلامو شکوند خدا انشالله مرد بد از روی ز ... چرا
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 متاسفم واسه خودم . یه دختر۱ساله دارم بابام میگه بچه روبده بهشون جونتونجات بده ولی نمیتونم من قبل عيد زدم بيرونبچمو نداد بيارماينم همينهمنم ب خاطر بچه موندمم خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
آوا۷۰۷۰ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 1523 من قبل عيد زدم بيرون بچمو نداد بيارم اينم همينه منم ب خاطر بچه موندمم ببخشیدولی خاک توسرمون که واسه آوردن بچه عجله کردیم هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 بچه ندارم ولی ازدواج دومم میترسم از طلاق اخه الهي بگردم خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 ببخشیدولی خاک توسرمون که واسه آوردن بچه عجله کردیم متاسفانه خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن
tootoor مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 502 نمیذاره صحبت کنم روانی به تمام معناس. قبل عیدبراقهررفتم خونه بابام ۱ساعت نشده اومدن بچه روبازورازم گ ... عين من خدایا منو جز خودت به کسی محتاج نکن