2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

142 بازدید | 13 پست

امروز رفتیم تالار گرفتیم برا عروسی اما الان دارم ب طلاق فک میکنم باختم زندگیمو هیچ چیش اونی نیس ک انتظار داشتم تموم وجودم غم و گریس لعنت ب انتخاب اشتباه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی امیدم ب این بود ک هر چی نداشته باشه اخلاقش خوشه اما امروز ی حرفایی زد ک پشیمونم بخاطر همه چیزایی ک میتونستم بخاطرش حالشو بگیرم ولی کوتا اومدم

چقد دلم شکست امشب

همه ی امیدم ب این بود ک هر چی نداشته باشه اخلاقش خوشه اما امروز ی حرفایی زد ک پشیمونم بخاطر همه چیزا ...

باور کن تو تهیه و تدارک مراسم و وسایل عروسی اکثرا این کنتاکتا پیش میاد ، اگه فقط همینه اصلا گنده ش نکن بخدا

همه ی امیدم ب این بود ک هر چی نداشته باشه اخلاقش خوشه اما امروز ی حرفایی زد ک پشیمونم بخاطر همه چیزا ...

اخی عریزم

مگه چی گفت بهت

اما اینوبدون ک هیچ وقت دیر نیست

اگ خدایی نکردع چن ساله بعد از اینکه امروز میتونستی

جدا بشی و نشدی پشیمون بشی چی؟؟

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍
اخی عریزم مگه چی گفت بهت اما اینوبدون ک هیچ وقت دیر نیست اگ خدایی نکردع چن ساله بعد از اینکه امرو ...

نمیتونم ب هیچکس بگم حرفمو انقد همه چیو ب شوخی گرفتم ک الان جدی هم بگم کسی درک نمیکنه جدیم 

اخی عریزم مگه چی گفت بهت اما اینوبدون ک هیچ وقت دیر نیست اگ خدایی نکردع چن ساله بعد از اینکه امرو ...

ن بحثمون از چن ماه پبشه ک قرار شد ب قولش عمل کنه و سیگارو ترک کنه اما از وقتی گفتم باید ترک کنی همه چیو بهونه میکنه خیلی لی لی ب لالاش گذاشتم ک بتونه راحتر ترک کنه اما انگار اشتبا کردم