2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

143 بازدید | 13 پست

امروز رفتیم تالار گرفتیم برا عروسی اما الان دارم ب طلاق فک میکنم باختم زندگیمو هیچ چیش اونی نیس ک انتظار داشتم تموم وجودم غم و گریس لعنت ب انتخاب اشتباه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه ی امیدم ب این بود ک هر چی نداشته باشه اخلاقش خوشه اما امروز ی حرفایی زد ک پشیمونم بخاطر همه چیزایی ک میتونستم بخاطرش حالشو بگیرم ولی کوتا اومدم

چقد دلم شکست امشب

همه ی امیدم ب این بود ک هر چی نداشته باشه اخلاقش خوشه اما امروز ی حرفایی زد ک پشیمونم بخاطر همه چیزا ...

باور کن تو تهیه و تدارک مراسم و وسایل عروسی اکثرا این کنتاکتا پیش میاد ، اگه فقط همینه اصلا گنده ش نکن بخدا

همه ی امیدم ب این بود ک هر چی نداشته باشه اخلاقش خوشه اما امروز ی حرفایی زد ک پشیمونم بخاطر همه چیزا ...

اخی عریزم

مگه چی گفت بهت

اما اینوبدون ک هیچ وقت دیر نیست

اگ خدایی نکردع چن ساله بعد از اینکه امروز میتونستی

جدا بشی و نشدی پشیمون بشی چی؟؟

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍
اخی عریزم مگه چی گفت بهت اما اینوبدون ک هیچ وقت دیر نیست اگ خدایی نکردع چن ساله بعد از اینکه امرو ...

نمیتونم ب هیچکس بگم حرفمو انقد همه چیو ب شوخی گرفتم ک الان جدی هم بگم کسی درک نمیکنه جدیم 

اخی عریزم مگه چی گفت بهت اما اینوبدون ک هیچ وقت دیر نیست اگ خدایی نکردع چن ساله بعد از اینکه امرو ...

ن بحثمون از چن ماه پبشه ک قرار شد ب قولش عمل کنه و سیگارو ترک کنه اما از وقتی گفتم باید ترک کنی همه چیو بهونه میکنه خیلی لی لی ب لالاش گذاشتم ک بتونه راحتر ترک کنه اما انگار اشتبا کردم