2777
2789
عنوان

دروغ سیزده😉❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 96 پست
اخی عزیزم زبون بنده قلم خداونده ،انشالله تاسال دیگه این موقع دامنت سبزبشه😍😘

ان شاءالله 😘😘

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش رسیدم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

وای خدا یه خبر خووووب من حامله ام😍شوهری چقدر خوشحاله وای چ روز خوبی چ آرامشی دارم من.

واییییی خدا داداشم ببین پیر شده کنار همیم الهی قربونش برم بچه هاش بزرگ شدن و چ باغ قشنگی ام هستتتتتتت وای خدا ببین مامانم غر نمی زنه و هی قربون صدقم میره بابام نگا داره به ما نگاه میکنه

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
وای بچه ها فی لتر تو ایران به کل برچیده شد و قیمت اینترنت به پایین ترین قیمت تو کل دنیا رسید 😬😕

کاش واقعی بود😅

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
وای خدا یه خبر خووووب من حامله ام😍شوهری چقدر خوشحاله وای چ روز خوبی چ آرامشی دارم من. واییییی خدا ...

😢

ب همه آرزوهات برسی عزیزدلم❤

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
از  فردا به مدت ۳۰ روز روزانه  مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای سرپرست خانوار واریز می شود& ...

🤣🤣🤣یه لحظه باورکردما 

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂