2777
2789
عنوان

ازدواج

118 بازدید | 12 پست

با پسری ک شوخه و همه جور میشناسیش همیشه میخندونتت (پسرخالم__ طوری ک تو خونوادشون میری وااقعا خوش میگذره ب قدری ک خوشن ) ولی با شرایط مالی تقریبا متوسط . یا ازدواج با پسری ک اروم و سرش ب کارشه (دوست داداشمه ولی خیلی با کسی رفت وامدندارن و تک فرزندم هس با شرایط مالی عالی).شما باشید ترجیح میدید بی پولی بکشید و قید خیلی سفر و خیلی چیزای دیگ بزنید یا با کسی باشید ک تو رفاهید ولی معلوم نیس بتونید دوسش داشته باشید یا ن؟(نگید رفت امد کنید ک ما تو ی محله کوچیک زندگی میکنیم اینجوری نیس دختر پسر برن بچرخن اخرسربگن ن چون همه همو میشناسن .خونوادم ک خیلی تاییدش میکنن  من خودم دودلم میگم فردانرم سره خونه زندگی مهرش ب دلم نشینه دیگ اون موقع زندگی برام جهنم میشه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
من باشم اولی رو انتخاب میکنم اخلاق از همه چی مهمتره زندگیوباش میسازم خودم

اخه پسره کارکن نیس ی روز میره سرکاردوروز میشینه میخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باشم هرچند شهر کوچیک شده تلفتی 

چندماه با هردوشون اشنا میشم

و حداقل یه بار باهاشن رستوران میرم

ببین سعی کن

مهم

سعی کن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من باشم هرچند شهر کوچیک شده تلفتی  چندماه با هردوشون اشنا میشم و حداقل یه بار باهاشن رستوران ...

قراره ی جلسه بیان خونمون اشنایی باهم صحبت کنیم.چیا بگم بهش اخه من خرجم خیلی بالاس دوستم میگ زشته بگی من خرجم بالاس

قراره ی جلسه بیان خونمون اشنایی باهم صحبت کنیم.چیا بگم بهش اخه من خرجم خیلی بالاس دوستم میگ زشته بگی ...

همون اول لازم نیست مادیات و بکشی وسط 

اول بزار راجب خودش بگه

بعد راجب قانون ها و چهارچوب هاتون صحبت کنین

راجب ایده ال هاش بگه

بعد مادی و جنسی

اینا چند جلسه زمان میبره

حتما هم یه رستوران برو باهاش

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهام جان میشه درخواست دوستیمو قبول کنی تو خصوصی یکاری باهات دارم مرسی

سلام بله من تازه اومدم سایت.درخواستتونو قبول کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز