با پسری ک شوخه و همه جور میشناسیش همیشه میخندونتت (پسرخالم__ طوری ک تو خونوادشون میری وااقعا خوش میگذره ب قدری ک خوشن ) ولی با شرایط مالی تقریبا متوسط . یا ازدواج با پسری ک اروم و سرش ب کارشه (دوست داداشمه ولی خیلی با کسی رفت وامدندارن و تک فرزندم هس با شرایط مالی عالی).شما باشید ترجیح میدید بی پولی بکشید و قید خیلی سفر و خیلی چیزای دیگ بزنید یا با کسی باشید ک تو رفاهید ولی معلوم نیس بتونید دوسش داشته باشید یا ن؟(نگید رفت امد کنید ک ما تو ی محله کوچیک زندگی میکنیم اینجوری نیس دختر پسر برن بچرخن اخرسربگن ن چون همه همو میشناسن .خونوادم ک خیلی تاییدش میکنن من خودم دودلم میگم فردانرم سره خونه زندگی مهرش ب دلم نشینه دیگ اون موقع زندگی برام جهنم میشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم