2777
2789
عنوان

رمانتیک ترین کاری ک شوهراتون وسط دعوا انجام دادن چی بوده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 607704 بازدید | 1594 پست
کار رمانتیک وسط دعوا 😑 فقط یه بار بعد دعوای وحشتناک با جا دستمال کاغذی از این طلایی خوشکلا داشتم ک ...

چقدر خندیدم😂😂😂😂قیافه شوهرتو تصور کردم

ماه قلبم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه وسط بحث خندمون میگیره😂دعوا ک نمیکنیم من معمولا سکوت میکنم کار ب اونجا نمیرسه 

ولی عادت داره بهم میگه مامان😂 یه بار وسط بحث گفت بهم مامان  😂 دوتامون خندمون گرفت ولی وا ندادیم همیشه میگم تو وسط اون ناراحتی و بحث جطوری بهم گفتی مامان😂

من از خونه زدم بیرون مثلا که میرم راجع ب ادامه دادن یا ندادن زندگیمون فکر کنم بعد نیم ساعت زنگ زد گفت من چای دم کردم منتظرتم.منم رفته بودم یه شهر دیگه کلا میخواستم برم هتل.باور نمیکرد.اخرشم گفت تلفن رو قطع کردم یه ساعت دیگه خونه باش سر راه پیراشکی بخر🙄منم برگشتم.😁

خانما ی سوال من شوهرم بی نهایت مهربونه بدون بزرگنمایی میگم واقعا،یعنی بارها شده توی دعوا برا اینکه من ببخشمش دست و پای منو بوسیده بغلم کنه و غیره ...ولی من اخلاق خیلی بدی دارم نمیتونم ی مسأله رو تموم کنم ساعت ها برا ی موضوع ساده گریه و بحث ایجاد میکنم،چیکارکنم این اخلاقمو ترک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش خیلی عذاب وجدان میگیرم

کاش بفهمین پارتنرتون چه مونث باشه چه مذکر چه غلط زیادی کرده باشه چه غلط کمی کرده باشه حق ندارین روش دست بلند کنید 

خدا شعور بده بهتون بیشعورایی که مرض دارین و فک میکنین حق زدن کسی رو دارین 

فمنیست#  

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

رمانتیکه یا نه نمیدونم

ولی هر آتیشی ب پا کنم اشک تمساح میریزم از چشماش آتیش میزنه بیروناااا ولی زبونش میگه فدا سرت دیگه شده دیگه 

ماشین صفرشو بگا دادم یه لحظه تو چشاش دیدم ک گف چه گوهی خوردم زن گرفتم😂

جان من است او...❤