تو مجتمعمون امروز کلی خلوت بود همه رفتن بیرون .واحد بغلیمون هم الان وسایلاشو جمع کرد رفت که برن باغ.چرا من ی ساله دارم رعایت میکنم واقعا یعنی ترسو هستم؟چرا
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم همین دو سه روز پیش نرفتم عروسی خواهرزاده همسر به خاطر کرونا
خدا میدونه پشت سرم چیا گفتن☹️
خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین
منم همین دو سه روز پیش نرفتم عروسی خواهرزاده همسر به خاطر کرونا خدا میدونه پشت سرم چیا گفتن☹️
دقیقا ی ساله خانواده همسرم مسخرم میکنن و دستم میندازن.جالبه ی ماه پیش عمه همسرم کرونا گرفت رحمت خدا رفت ولی هنوز باور ندارن میگن اون ترسو بوده از ترسش مرده
کرونا چرت و پرته آبجی این عذاب این قوم هست من هر وقت قرآن میخونم میبینم قوم ما با قوم هایی که هلاک ش ...
درسته که ادم موقع مرگش باشه میمیره ولی خدا خودش گفته از عقل استفاده کنین مثل اینه خودتو بندازی تو چاه بگی اگه موقع مرگم نباشه نمیمیرم.بعد کرونا فقط خود ادمو درگیر نمیکنه ممکنه من سبک بگیرم ولی به یکی دبگه شدید بدم و باعث مرگش بشم
شوهرمم نرفت ،دیگه نمیدونم چی بهش گفتن هی بعضی وقتا میره تو قیافه☹️
خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین
من که از ترس بچه هام جرات نکردم برم عروسیشونم شنیدم خیلی مهمون دارن وشلوغه،دیگه نرفتم شوهرم ...
عزیزم مهم سلامتی خودتونه.برای حرف بقیه خودتون ناراحت نکنین .هیچ کس موقع سختی به داد ادم نمیرسه بعدم مثل عمه همسرم بمیره هم میگن ترسید مرد .کلا ی سریها استدلال خاص خودشون دارن.ادم باید چیزی که به نفع زندکیشه انجام ده