2777
2789
عنوان

خداااا😞

370 بازدید | 51 پست

بچه ها ژلوفن یک بسته بخورم چی میشه میمیرم واقعا 

همسرم خیلی اذیتم میکنه 

دلم میخاد بیهوش بشم برم بیمارستان شاید خانوادم بفهمه برام‌کاری بکنه

خودم هیچ نمیتونم بگم  ب خانوادم بس ک شوهرم دو رو هست ۱۸ سالمه 😭😔الان انقدر حالم بده به زور تایپ‌ میکنم

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیزی شده... شرایط طلاق داری 

حرفام تندع... اینجا تبادل نظرع.. و یاد بگیریم هر کس نظری دارع.. پس نظرع.. خودمون روبه دیگران تحمیل نکنیم.. دوست عزیز من روک حرف میزنم از ترحم کردن و دلسوزی الکی برای دیگران متنفرم.   انقد بیحوصلم. که حرفه بعدیتم درستع دوستع عزیز.. حرفام ناراحتت میکنه ریپ نزن روم...  همون جوری که تو حرفای منو قبول نداری منم حرفای تو رو قبول ندارم پس جای مجادله نیست... من یه ملت باهام دشمنن سره اینکه روک حرف میزنم...... روم ریپ بزنی برگاتو میریزم حتی شما دوست عزیز.... اعتقادات هر کس شخصیه.. اعتقادات شیرین خودتون رو نکنین تو حلق دیگران   با من بحث نکن... خیلیا خاستن بحث کنن اما شستمشون.... من حتی اگه بابام باهام اختلاف نظر داشته باشه میزارمش کنار... گفتم که در جریان باشین...من عین خودت حرف میزنم.. پس اگر از حرفم نارحت شدی بدون حرفه خودت غلطه..... بی ادب نیستم.. ولی حرفای من بستگی به رفتار شما داره.. این شاخ پنداری نیست.. شاخ ماله گاوع.. این رفتار پنداریست... و حرفآخر... قبل از گرفتن قیافع.. از داشتنش مطمعن باشید 
  برو بیمارستان همین الان

نخورده که، میگه بخورم میمیرم؟ 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
  برو بیمارستان همین الان

برا چی خوب میشم یکم نفسم تنگه رگ دستم اذیتم میکنه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

عزیزم از خدا برات بهترین هارو می خوام

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
این کارو نکن. عوارض این داروها حتی یکیش هم بد هست .دیگه یه بسته که جای خود داره.

خستم راهی ندارم دیگ

چرا 🤔 تو  جفت پا برو وسط پا شوهرت تا آدم بشه

میزنه منو فوش میده