2777
2789
عنوان

یکی فالوم بگیره😁

50 بازدید | 11 پست

#فان

دختر شیرازی هستم🥰مادر دو تا عسل😘 برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فالوم؟!

فالم

دختر شیرازی هستم🥰مادر دو تا عسل😘 برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

شماره خواستی درخواست دوستی بده

شماره چی

فالگیر 

نه بابا

همینجا اگه هستن بگن

حافظ دوست داری دختر؟😅

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
بزار ببینوم  خببب جونوم برات بگه که بخت بلندی داری اوه اوه یه چشم شور میبینوم برات  یه ه ...

😂😂😂

حافظ دوست داری دختر؟😅

بله

درست درمیان برات؟

بله درست درمیان برات؟

واسه خودم آره پرت و پلا نمیگه زیاد 

البنه از اینترنته ها 

دوست داری آدرسو بگم خودت بگیری_تا روت رنگی اسم سایته

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!