2777
2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 14678 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم دقيقا مثل توأم (كم شانس) راهي پيدا كردي؟ من به اندازه پول يه خونه خرج موهام كردم و فايده ...

خانوم محترم چرا چرت میگی؟؟؟؟؟ شما پی ارپی کردی؟؟؟؟؟ نه  شما شامپو بدون سولفات استفاده کردی ن شما ماینو زدین ن فقط میایین گوه میخورین  

اولا هزار تا راه وجود داره. اولین کار  ازمایش بده ببین مشکلت چیه بعدش ۶ جلسه پی ارپی برو و حتما شامپو بدون سولفات استفاده کن  و وقتی داری پی ارپی میکنی امپول بیوتین دکسپانتول بزن بعد هر دوماه پی ارپی تو تمدید کن و جوشونده رزماری استفاده کن وووووووووووووووو استرس کم کن و بدن میتونه ترمیمم کنی اما اگه هرکاری کنی بگی ن نمیشه نه من کچل نه من فلانم بله هیچی نمیشه باید امید بدی ب خودت  اگر اینا نشد ک من مطمهنم پی ارپی جوابه  برو کاشت مو hrtبا موی مصنوعی برات کاشت انجام میدن و یا پروتز و دلیل نمیشع ب کسی بگی مگه کسی کاشت مو انجام میده ب کسی میگه ک شما به  خاستگاره  میگی موهام:))))) بعدشم این همه خانوم مجرد مگه همه مشکل کچلی دارن شوهر نکردن وا بده لطفااا:))))))) مردم خوشحال کلاه گیس میزارن فلان میکنن چند سال مگه زنده ای ک نشستی غصه میخوری  بیخیال 

چجوری اخه من میخوام ازدواج کنم سنم رفته بالا هیچ کس دختر کچل نمیخواد من چکار کنم 

من خودمم بخاطر هرمونو اینا خیلی موهام کم پشت شد شروع کردم قرص شوگربیر خوردن در اومد بازم ریخت اما عروس عموم اصلا مو نداره سرش صاف صاف پسر عموم باهاش ازدواج کرده بالاشهر تهران زندگی میکنن خیلیم پولدارن رو عزت نفست کار کن خودتو بپذیر هرکسی ک ادمو‌بخواد میاد جلو و باهاش ازدواج میکنه غصه نخور خدا بزرگه❤️

دختر دوست بابام سرطان داشت پسرع گفت میخوامش و باهاش ازدواج کرد مو ک چیزی نیست الان دیگ قدیم نیست سر بیماری یا کم پشتی مو ایراد بگیرن هرکی مرد عمل باشه و واقعی باشه میاد جلو اگ از ی مو بگذره پس فردا خدایی نکرده ی بلایی سر ادم میاد میزاره میره دیگ 

من چیزای که شنیدمو میگم البته خودمم امتحان کردم ولی اول راهم .یکی شامپو گل ختمی استفاده کن 

روزی یه قاشق سبوس برنج بخور 

روغن کندش بگیر قاطیش قرص زد بار داری ۵ تا دونه پودر پودر کن حل بشه توش هرروز بزن سرت بشور

روغنی که استفاده میکنی هم مطمعن شو موهاتو جنسشو بد نکنه اگه کرد نزن روغنو .کلتو با ژیلت از ته ته بزن کامل کچل که بشی خیلی صورت چهرش بهتر میشه تا تیکه تیکه یا کم مو وقتی موداری فک میکنی کچل شی خیلی بد میشی

ویه چیز دیگه اصن برا همدردی نمیگم واقعیته اولن که شوهر نکردی به جهنم مگه شوهر چیه دومن من واقعا از ته دلم زن کچل دوس دارم ینی موی بلند شاید یه درصد برام جذاب باشه بهعنوان مرد ولی یه خانوم بی مو جذابیتی کهبرام داره خیلی بیشتره ممکنه ادمی پیدا بشه مث من و این که اولین بار که کامل از ته تیغ زدی مطمعنام میری جلو اینه پشیمون میشی میگی زشتم کلم داغونه وو... ولی من میگم چیکار کن وقتی زدی موهاتو برو ده ساعت تو حیاطی جایی زیر نور مستقیم افتاب بشین رنگ کلت با صورتت یکی شو وجنس پوستت عوض شه 

برا بار دوم که موهاتو زدی میبینی چقد خوشگل شدی

ضمنا یه ازمایش بده کم خونی و تیروئد و تنبلی تخمدان نداشته باشی روش درمان انها متفاوته اگه بود بگو در ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده من آزمایش دادم مشکل کم خونی دارم و ریزش شدید و البته قرص اهن مصرف میکنم ولی موهام مثل سابق میریزه شما میدونی چی کار کنم ک ریزشش قطع بشه و اونهایی ک ریخته دوباره دربیاد؟

سلام عزیزم خدا خیرت بده من آزمایش دادم مشکل کم خونی دارم و ریزش شدید و البته قرص اهن مصرف میکنم ولی ...

اول باید کم خونیتون برطرف بشه شیره انگور اصل با بادوم زیاد بخور صبح ها سی تا پسته خام ناشتا بخور بعدشم یکساعت چیزی نخور