2777
2789

یعنی خودتو حفظ کنی برای خودت بدنت ارزش قائل باشی به هرکس و ناکسی نشونش ندی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی فقط گردی صورتت معلوم باشه

جالب بود 

به قصد تحقیر عقاید هم و زیر سوال نبریم...

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

بستگی ب محیط زندگی داره،اینجا کسی ک باجنس مخالف نیست،هرز نمیپرونه،خودنمایی نمیکنه

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

هرکی که قبل ازدواج سبیلشو ورنداره

مورنگ نکنه

سرش تو یقش باشه

پسری نگاش کرد تو هفت تا سوراخ قایم بشه

دامن و شلوار و ساق و جوراب و هدبند و چادر روبندبذاره باحیاس(ازنظر مغز زنگ زده های ایرانی)😐😂

💞ـــــــــــبعدازالله توتمومِ دارایے منی ـــــــــــــــــــــــــــ حسین (ع)❤ماهاشیـش هیـــــــچ جلوییم چون لپامون چال داره😌✋

برداشت هر کسی از حیا فرق داره

مثل حجاب 

یکی چادر 

یکی مانتو

یکی میگه مثلا موهام فقط پیدا  باشه لباسم پوشیده

یکی فقط یه تیکه پارچه جلوشو بگیره میگه حجابه

نمیشه مقایسه کرد اصلا دیدگاه هر کی متفاوته

من اصلا این کلمه و ویژگی هاشو دوست ندارم

بلند نخند

رنگای شاد نپوش

با پسرا حرف نزن

حجابت کامل باشه

هرچی گفتن بگو چشم

فقطم برا خانوماس،دورت میکنه از هررر حق و حقوقی که داری،اگرم رعایت نکنی بهت میگن بی حیا

کلا انسان شاد و خوشحال و آزادی نباش

(از یه مذهبی پرسیدم اینارو گفت)

دو نفریم با یه کاربری!😊

حیا یعنی حد و حدود خودت رو بدونی و اینکه طوری رفتار کنی یا طوری باشی که نه به خودت و نه به دیگران اسیبی نزنه 

علی نیکنام‌راد : دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛ اسمشم میذاریم دلسوزی ...! مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته ...! لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید؛ میخواهم برای "خودم" زندگی کنم نه دیگران ...

باوقار وبا متانت بودن توی خیابون یا جاهایی دیگه چشمش به نامحرم هرز نرفتن. پوشش مناسب داشتن طوریکه لباساش خیلی بدن نما نباشه و...

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت