2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن

283 بازدید | 36 پست

کیا طلاق گرفتن و راضین بچه هم داشتین با وجود بچتون طلاق گرفتین منظورم اینه خوشبخت شدین از زندگی الانتون راضی هستین

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست من با وجود یه دختر داره جدا میشه 

یه ساله از همسرش جدا شده ولی هنوز طلاق نگرفته ، رفته برای خودش خونه کرایه کرده 

میگه روح و روانم آرومه ، میگه اعصابم آروم شده ، خوشحالم ، امید به زندگیم بیشتر شده 

میگه شوهرم اگه بیاد به دست و پامم بیوفته ، بزرگترای فامیل بیان التماسم کنن ،محاله دیگه برگردم ، با اینکه خانواده اش هم زیاد حمایتش نمیکنن

اگرچه مشکلات فراوون هم داره مثل بی کاری ، بی پولی 

ولی شرایط الآنشو به بودن با شوهرش ترجیح میده

مهریه شو هم گذاشته اجرا ، یک چهارم حقوق شوهرشو میریزن به حسابش

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
مامان من! از بابام طلاق گرفت سه تامون بزرگ کرد. خیلیم خوشبختیم😎⁦✌️⁩

ااا دقیقا مثله مامان من. مام ۳تا بودیم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

چرا میخای طلاق بگیری

شوهرم بددله اخلاقش بده شکاکه

فحش میده کتک میزه

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
عزیزم دخترش پیش خودشه؟

بله ۶ ساله 

شهریور میشه ۷ سالش و باید تحویل باباش بده 

خودش میگه تحویلش میدم ، میرم کار میکنم پول جمع میکنم ، دوباره پسش میگیرم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من میخوام طلاق بگیرم ولی بچمونمیتونم بگیرم ازباباش

من ۱۸ سالمه حق اولاد و حق طلاقم دارم ..ولی میترسم