2777
2789
عنوان

خدا😭😭

106 بازدید | 19 پست

بچه ها حواستون به بچتون باشه 

بچه من ۲۱ روز شکمش کار نکرد آخر سر دیروز بردمش دکتر گفت باید عمل شه دیشب گفتم نمیزارم کار به عمل بکشه بهش شیاف گیلیسیرین زدم بعد یه ربع استفراغ هاش شروع شد و از فشار پی پی مقعدش خونریزی کرد که بواسیر شد

و یه پی پی گنده کرد 

حواستون باشه😪

ظلم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی شما هم خیلی دل گنده ای ۲۱ روز!!!!!

تا یه هفته بچه شیرخوار طبیعیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
۳

خاعککککک 

طفلک دلم ریش شد 

بچه سه ساله هر روز باید شکمش کار کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین تو دیگه خیلیییییی دلت بزرگه اخه 21 رووووز شکم بچه کار نکرده تازه شیاف زدی بهش پسر من 5 سالشه دو روز شکمش کار نکنه نگران میشم 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
گفتم شاید بت ملین خوب شه

ببین بچت احتمالا یبوست داره حواست باشه بهش ، یوقت دیدی شکمش کار نمیکنه بهش الو ،کیوی، خاکشیر یا ی قاشق کره، روغن زیتون اینا بده 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏