2777
2789
عنوان

طلا یا پول نقد؟؟؟

147 بازدید | 14 پست

واسه یه کاری منو شوهرم سرمایه لازم داریم حدود ۶۰ تومن پول کم داریم مجبورم طلا بفروشم ،۲۰ تومن پس انداز دارم به نظرتون ۲۰ تومنو بدهم بهش ۴۰ تومن طلا بفروشم یا همه ۶۰ تومنو طلا بفروشم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا سرمایست ولی پول بی ارزش تر میشه 

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

پولو بده

طلارو نگه دار

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

به اندازه 40 تومن طلابده پولت هم بزارروش بشه 60 تومن بقیه طلاتو نگه دار برای خرید همون 20 تومن طلا دوباره باید درصدی اجرت ودرصدی مالیات بدی دیگه نمیتونی همون اندازه طلابگیری 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...