2777
2789
عنوان

عین چی گیر کردم

128 بازدید | 6 پست

دانشجو کارشناسی معماری

متأسفانه  بازار کار خوبی نداره این طور که شنیدم تو ایران و همه دنیا پزشکی و پیراپزشکی بازار کارش خوبه

برای ارشد چی بخونم دوست دارم مکانیک بخونم ولی فکر کنم هوش ریاضیاتم خیلی خوب نباشه آخه من رشته دبیرستانم ریاضی بود با اینکه خیلی تلاش میکردم ولی نمیدونستم ۲۰ بشم در کل فهمیدم هوش ریاضیاتم خوب نیست 

میخوام آیتی بخونم باز می شنوم از فارغالتحصیلاش که بی کار هستن

میگم بزار رشته خودم و ادامه بدم ولی چون میخوام مهاجرت کنم میترسم مملکت غریب کار گیر نیارم شما بگید چه کار کنم؟ واقعیتش خودم بازیگری و موسیقی رو دوست دارم و استعداد  دارم ولی واسه اینا هم که  نیست اگر بخونم

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای این چیه تو داری؟ 

مکانیک که خرابتر از معماری بازار کارش 

بخوای مهاجرت کنی که باید رزومه ی قوی تدی رشته ات داشته باشی، سخته بخوای ت  وی ازشد عوض کنی و بری 

هدف هات خیلی پر و پخشن، مگه ترم چندی؟ 

وای این چیه تو داری؟  مکانیک که خرابتر از معماری بازار کارش  بخوای مهاجرت کنی که باید رز ...

سال دیگه لیسانس میگیرم 

من یه چی میخوام که هم کار داشته باشه هم درآمد هم بتونم دانشگاه خوب واسه ارشد قبول بشم 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
سال دیگه لیسانس میگیرم  من یه چی میخوام که هم کار داشته باشه هم درآمد هم بتونم دانشگاه خوب واس ...

ببین من ارشد دارم، تمام این رشته هایی که میگی را هم دوستام دیدم، روال اپلای را هم میدونم. 

اگه فوق سختکوشی برو سمت تغییر رشته و اپلای و فاند گرفتن  

اگه پولداری که در هر صورت من میتونی بری 

اگه میبینی سختته از من میشنوی همین معماری را یه کار براش پیدا کن یا برو توی کار همون چیزای غیر درسی که علاقه داری. 

توی هیچ رشته ای الان هم کار هم پول صدر صد تضمینی نیست،. برای هر کدوم باید مهارت داشته باشی، خبره باشی و چند سال کارآموزی کنی، برای هر چیزی که میخوای یه برگه بردار و خوبی و بديش را بنویس و یا دانشجوی اون رشته که موفقه و کار داره و راست میگه صحبت کن. یه چیز که آسون دست بیاد آرایشگری