2777
2789
عنوان

لاتاری امریکا 🇺🇸

195 بازدید | 12 پست

چجوری باید تو قرعه کشی لاتاری شرکت کنیم( برای اقامت )

کسی بوده تا حالا شرکت کرده باشه چجوریه؟

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

توضیح میدی ک چی هست؟

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راجبش نمیدونم فقط میدونم باید یه مهارتی داشته باشی ک بتونی ثبت نام کنی 

نه هیچ مهارتی نمیخواد رایگانه ثبت نامش 

من یکیو میشناسم بخدا دست چپ و راستشو بلد نبود تشخیص بده لاتاری قبول شد رفت 

خیلی راجبش نمیدونم فقط میدونم باید یه مهارتی داشته باشی ک بتونی ثبت نام کنی  

همه میتونن شرکت کنن و باید دیپلم داشته باشی 

اما خب خیلی مهمه که زبانت در حدی باشه که بتونی حداقل هارو برطرف کنی اینکه تعیین کنن فلان مهارتو شرکت کننده ها باید  داشته باشن نه اینطور نیست

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
توضیح میدی ک چی هست؟

یه قرعه کشی که دولت آمریکا می‌زاره میتونن ثبت نام کنم بعد اگه برنده شن اجازه اقامت میدن

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
نه هیچ مهارتی نمیخواد رایگانه ثبت نامش  من یکیو میشناسم بخدا دست چپ و راستشو بلد نبود تشخیص بد ...

ما یکی از اشناهامون ک ثبت نام کرده بود گواهینامه بین المللی کافه رو داش و میگف هرکی میخاد ثبت نام کنه باید یه مهراتی داشته باش حتی شده نونوایی ولی شایدم اون اشتباه میگفت

مرسی ک گفتی

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
ما یکی از اشناهامون ک ثبت نام کرده بود گواهینامه بین المللی کافه رو داش و میگف هرکی میخاد ثبت نام کن ...

نمیدونم والا ببین پسر همسایه ما بیکاره درس هم درست و حسابی نخونده هیچ مهارتی نداره ولی هر سال ثبت نام میکنه دختر خاله ی یکی از دوستام هیچی مهارت نداشت هیچی بلد نبود حتی زبان انگلیسی هم بلد نبود هر سال ثبت نام میکرد آخرش پارسال لاتاری قبول شد 

نمیدونم والا ببین پسر همسایه ما بیکاره درس هم درست و حسابی نخونده هیچ مهارتی نداره ولی هر سال ثبت نا ...

اها پس من اشتباه متوجه شده بودم 

خوشبحالش انصافا رف اونور راحت شد😅😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️