2777
2789
عنوان

سزارین من و غمی که تو دلم مونده

2136 بازدید | 151 پست

تموم بارداریم راحت و بیخطر بود 

خیلی دوست داشتم طبیعی زایمان کنم 

3فروردین دردام شروع شد 

صبح 4فروردین رفتم بیمارستان 4 سانت بودم

بستریم کردن بعد آمپول فشار زدن و ضربان قلب بچه افت کرد دستگاه همش چراغ میداد

دردام به کنار استرس قلب بچه به کنار

کیسه ی آبو اومدن پاره کردن نمیدونم چرا

بعد حدود  نیم ساعت اومدن معاینه گفتن سزارین اورژانسی

اصلا نفهمیدم چیشد و سزارین شدم اتاق عملو که دیدم دنیا رو سرم خراب شد و 9روزه تو خلوتم خودمو سرزنش میکنم که چراااا رفتم بیمارستان چرا بستریم کردن چرا سزارینم کردن چرا آخه

از درد شکم و واژن بخیه ها 9روزه هلاکم

اصلا حس خوبی ندارم حس شکست دارم چون سز شدم و طبیعی نشد

حس میکنم ناقص شدم دیگه خوب نمیشم دیگه نمیتونم برم باشگاه و بدنسازی  

نمیتونم شکمم رو گن ببندم نمیتونم خودمو خم و راست کنم  حس زایمان طبیعی رو از دست دادم خیلی دوست داشتم تجربه کنم

کلا تموم وجودم پر غصه شده بخدا

از من ضعیف ترا و پر مشکل ترا طبیعی تونستن اونوقت من نتونستم 

اونا کاملا سالم و راحتن و من شکمم پاره شده و تا ابد جاش موندگاره 

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

بیمارستانت خصوصی بود؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای تو بودم بخاطر سالم متولد شون نوزادم خوشحال بودم نه این چیزا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

برای جای بقیه به دکتر پوست مراجعه کن کاری که شده

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

عزیزم اینطوری نگو طبیعی هم مشکلات خودشو داره 

خداروشکر که هردو سالمین 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

عزیزم والا اینجا همه میرن یه عالمه پول میدن که سز بشن از طبیعی برشون میاد 

البته منم طببعی دوست دارم و از سز وحشت دارم حرفاتو درک میکنم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤