2777
2789

بچہ ھا من یکسال پیش با کسی بہ قصد ازدواج آشنا شدم کہ دو تا ازدواج ناموفق داشتن، کلی از،من پول و کادو گرفت، کلا اخلاقش بد بود، بعد از یہ دعوا گفت نمیخوامت دیگہ، چند وقت بعد دوبارہ رابطمون شروع شد، تا اینکہ چند روز پیش از پیج یہ اقوامشون کہ لایو عروسیشو گذاشتہ بود با ایدی فیک فھمیدم پنج ماھہ عقد کردہ، تازہ دو ھفتہ پیش ھم با ھم رستوران بودیم و من عمل بینی انجام دادہ بودم، ھی بھم گفت چقدر خوشکل شدی و با حسرت نگاہ میکرد، یہ ھفتہ قبل عروسیش ھم یہ کادو براش گرفتہ بودم تولدش بود اومد گرفت، وقتی بھش گفتم چرا اینطور کردی باھام، فحش داد و بلاک کرد، رفتم اینستاش اونجا گفتم حسابتو تسویہ کن و طلا رو بدہ، بخاطر رفتارای بدش و ظلماش ھمہ چیو میگیرم،بہ باباش ھم زنگ زدم، حالا میخواد طلا رو بدہ کہ فروختہ، گفت فاکتوروشو بفرست، ولی من میخوام پول طلا رو بہ روز بگیرم، چون دو برابر شدہ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا طلا خریدی😳

اگه گرفتی به گرم بگیر نه قیمت روز

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

بگو به همون مقدار برات طلا بخره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌